RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#92671  Szerző: mszilárd

Zoey írta:Ha már telefon. 20-30 ezer körül milyen jó, most kapható okostelefont tudnátok nekem ajánlani? Ezeken amúgy már mind van Wi-Fi, RDS-es rádió? Kameránál mi számít jónak (? mp)?
Én múlt hónapban vettem Telenor OneTouch készüléket, és ajánlom! Alcatel OT-990 az alapja. Nem kell megijedni, ez nem olyan Alcatel, mint a régiek. GPS, WiFi, RDS-es rádió megvan. A rádiót keveset haszbáltam benne, úgy tűnt, nem valami jó a szelektivitása... de erről nem tudok nyilatkozni, ahhoz többet kellett volna hallgatnom.) 5 MP-es kamerája van, baromi jó képeket készít, a videóknak kisebb a felbontása, és csak a telefonon nézve jó minőségűek. Az alap csomag tartalmaz fülhallgatót (korrekt hangerő, a mély hangok teljes hiánya... de 3.5-es jack dugós, tehát érdemes venni egy akármilyen fülest hozzá), illetve egy 2 gigás memóriakártyát. Android található rajta, összességében véve nagyon jó telefon. 30 ezer forintért.
Én azért vásároltam meg, mert az ugyanilyen tudású telefonok jobbára 10-15 ezer forinttal drágábbak, és ami nagyon fontos, hogy nem olvastam róla negatív kritikákat. Sem szakmai, sem felhasználói oldalról. És én sem tudok rá rosszat mondani.
 #92641  Szerző: szemilan

Zoey írta:Ha már telefon. 20-30 ezer körül milyen jó, most kapható okostelefont tudnátok nekem ajánlani? Ezeken amúgy már mind van Wi-Fi, RDS-es rádió? Kameránál mi számít jónak (? mp)?
A samsungok egész jók, az országos gyorsszervízhálózat pedig külön dícséretes. Ugyanakkor a legtöbb okostelefonjuk "tapicskolós" és jellemzően lehagyják a fizikai híváskezelő gombokat, éppen ezért a hanghívás funkció hátrányt szenved. Nem is kicsit.
Nagyon idegesítő, hogy a képernyőt kell tapogatni a hívások kezelésére. Maga az sms írás se szokott jól menni. A klasszikusnál t9 és már ki is találta mit akarsz írni, sajnos a qwerty gombsor se segít a szövegelésben. Továbbá az a tendencia, hogy egyre nagyobb telefonokat készítenek. Persze ez érthető, hiszen minél nagyobb a kijelző annál könnyebb használni, ugyannakkor annál kényelmetlenebb kézben tartani.

Kamera terén továbbra is a DSLR gépeket részesítem előnyben, azaz mi a fenének telefonba!?
Androidnál a Wi-Fi,GPS stb. alap követelmény. RDS-t már nem mindegyik tartalmaz, sőt rádiót sem.
Állítólag a Sony (régebben Sonyericsson) készülékekben kifejezetten jó a rádió.
 #92638  Szerző: Zoey

Ha már telefon. 20-30 ezer körül milyen jó, most kapható okostelefont tudnátok nekem ajánlani? Ezeken amúgy már mind van Wi-Fi, RDS-es rádió? Kameránál mi számít jónak (? mp)?
 #92619  Szerző: LuciFerko

A Sony Ericcson W995 telefonon nem érzékeli se a fülest, se a töltőt. A csatlakozó meg elkdezdett lötyögni. Hasonlóval nyár elején volt szervízbe, de már nem garis. Megéri szétszedni és megmókolni? Csak 2 éves telefon...

Ja és nem volt földhöz vagdosva, stb.
 #92609  Szerző: szemilan

Csongii írta:
csadam írta:Kicsit se Danubiusos...
http://radiofresh.bg/

Huhuu. Ciril betűs terület. Biztos bejött nekik a Danubius. :D
Azt hiszem, régebben egy volt a tulajdonosuk.
 #92608  Szerző: Glenn

Ja, már vagy 10 éve ilyen ez...
:x
 #92605  Szerző: Csongii

csadam írta:Kicsit se Danubiusos...
http://radiofresh.bg/

Huhuu. Ciril betűs terület. Biztos bejött nekik a Danubius. :D
 #92587  Szerző: szemilan

A Google ma délután bejelentette, hogy ezentúl Magyarországon is lokalizált YouTube verziót használhatnak az internetezők, illetve ennek előnyeit élvezhetik a tartalomtulajdonosok és a hirdetők is.

A Google és az Artisjus között megállapodás született, aminek köszönhetően a magyar dal- és zeneszerzők is hozzájuthatnak a videomegosztó oldalon játszott zeneszámok jogdíjaihoz is.
 #92510  Szerző: Glenn

Október 5-e, Lupa-tó:

Kép
  • 1
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 542