LuciFerko írta:Előbb ment Jaydee - Plastic DreamsBizony!Egész jó kis rádió ez.

Ami kifejezetten bejött, hogy sok zene volt ami a dance műfajba sorolható! Nagyon jó, bízom benne marad ez a vonal, egyenlőre tetszik!
LuciFerko írta:Előbb ment Jaydee - Plastic DreamsBizony!Egész jó kis rádió ez.
SySERR írta:Streamen megy a csend.Ma reggel is ez volt, ki tudja, hogy hány órától fogva... ez gáz...
LuciFerko írta:Helikonon ez a zene szolgál az egyik BED alapjáulceve írta:LuciFerko írta:Előbb ment Jaydee - Plastic DreamsHelikon Rádiós műsorvezetői rámakogás nélkül?Egész jó kis rádió ez.
LuciFerko írta:DalcímZsolt írta:B418 a PI kód (ex. radiocafé). Gondolom azt a kódert szedték elő a szekrényből az AH-nál és csesztek valami másra átírni.az RT micsoda?
Zsolt írta:B418 a PI kód (ex. radiocafé). Gondolom azt a kódert szedték elő a szekrényből az AH-nál és csesztek valami másra átírni.az RT micsoda?
ceve írta:LuciFerko írta:Előbb ment Jaydee - Plastic DreamsHelikon Rádiós műsorvezetői rámakogás nélkül?Egész jó kis rádió ez.
LuciFerko írta:Előbb ment Jaydee - Plastic DreamsHelikon Rádiós műsorvezetői rámakogás nélkül?Egész jó kis rádió ez.
krisz83 írta:Egyrészt ne feledjük, hogy másabb a piac, mint ősszel: megszűnt a Face, aminek bár jóval kisebb volt a hallgatótábora, nem elhanyagolható. Őket nem Katy Perryvel lehet megnyerni. (Meg nem tudom mennyire igaz, de a tágabb ismeretésgi körömben azt figyeltem meg, hogy a Rádió1 törzshallgatók leggyakoribb másodlagos preferenciája a Rise/Face volt. Tehát inkább ebbe az irányba voltak nyitottak, mint a lájtpop felé.)mlaszlo írta:Hülyék is lennének, ha nem próbálnák meg magukhoz csalogatni Őket.djlacee írta: Jó akkor üzenem nekik, hogy NEM KELL RÁDIÓ1 kópiának lenniPedig nagy valószínűséggel ez a cél, elég sok hallgatót vesztett el a Rádió1 azzal, hogy Budapesten nincs frekvenciájuk, elsődleges cél lehet ezeket a hallgatókat megnyerni.
Ez teljesen normális és azért szerintem jobb, mint a Rádió 1 volt.