RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#93215  Szerző: lambda

LuciFerko írta:Előbb ment Jaydee - Plastic Dreams :) Egész jó kis rádió ez.
Bizony! ;) Napközben többször belehallgattam fél-1 órás időtartamokra, és egész jó! Van 1-2 agyonismételt dal, de belefér! A merőkanál pedig elég nagy!
Ami kifejezetten bejött, hogy sok zene volt ami a dance műfajba sorolható! Nagyon jó, bízom benne marad ez a vonal, egyenlőre tetszik!
 #93214  Szerző: laczfy

SySERR írta:Streamen megy a csend.
Ma reggel is ez volt, ki tudja, hogy hány órától fogva... ez gáz...
 #93213  Szerző: SySERR

Streamen megy a csend.
 #93209  Szerző: laczfy

LuciFerko írta:
ceve írta:
Helikon Rádiós műsorvezetői rámakogás nélkül? :lol:
:question:
Helikonon ez a zene szolgál az egyik BED alapjául :D
 #93206  Szerző: Zsolt

LuciFerko írta:
Zsolt írta:B418 a PI kód (ex. radiocafé). Gondolom azt a kódert szedték elő a szekrényből az AH-nál és csesztek valami másra átírni.
az RT micsoda?
Dalcím
 #93204  Szerző: LuciFerko

Zsolt írta:B418 a PI kód (ex. radiocafé). Gondolom azt a kódert szedték elő a szekrényből az AH-nál és csesztek valami másra átírni.
az RT micsoda?
 #93203  Szerző: LuciFerko

ceve írta:
:question:
 #93202  Szerző: Zsolt

B418 a PI kód (ex. radiocafé). Gondolom azt a kódert szedték elő a szekrényből az AH-nál és csesztek valami másra átírni.
 #93201  Szerző: ceve

#93200  Szerző: ceve

krisz83 írta:
mlaszlo írta:
djlacee írta: Jó akkor üzenem nekik, hogy NEM KELL RÁDIÓ1 kópiának lenni
Pedig nagy valószínűséggel ez a cél, elég sok hallgatót vesztett el a Rádió1 azzal, hogy Budapesten nincs frekvenciájuk, elsődleges cél lehet ezeket a hallgatókat megnyerni.
Hülyék is lennének, ha nem próbálnák meg magukhoz csalogatni Őket.
Ez teljesen normális és azért szerintem jobb, mint a Rádió 1 volt.
Egyrészt ne feledjük, hogy másabb a piac, mint ősszel: megszűnt a Face, aminek bár jóval kisebb volt a hallgatótábora, nem elhanyagolható. Őket nem Katy Perryvel lehet megnyerni. (Meg nem tudom mennyire igaz, de a tágabb ismeretésgi körömben azt figyeltem meg, hogy a Rádió1 törzshallgatók leggyakoribb másodlagos preferenciája a Rise/Face volt. Tehát inkább ebbe az irányba voltak nyitottak, mint a lájtpop felé.)

Másrészt az R1 sem volt tökéletes, tehát lehet jobban is csinálni alapvetően ugyanazt:

- bicskanyitogató stílusú és mennyiségű önmarketing helyett jóval szerethetőbb, hazai ízléshez jobban passzoló arculat (ami az új országosoknál is jól megfigyelhető - úgy tűnik, nem vette be a magyarok gyomra ezt a kilencvenes években bejött amerikai stílusú nyomulást, így szépen lassan szerencsére teljesen eltűnik)

- 1-2 éves számok kiemelt rotációban tartása (Waka-Waka 1 évvel a foci VB után - nem találkoztam olyan emberrel, aki annak idején ne rühellte volna)
  • 1
  • 510
  • 511
  • 512
  • 513
  • 514
  • 565