RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#93329  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
Pedig a tv csatornáknál elkelne egy kis ráncfelvarrás. Tavaly elindultak jó irányba, de év elején ezt sikerült lerombolni :(
Szerintem a Petőfinél is csak annyi lesz, hogy műsorrend átalakul hétfőtől, de az On és Off air arculat marad a jelenlegi (logo, station voice, honlap stb.).
Egyébként az újságban is a 15,16,17,18-ai műsornapoknál is a régi közszolgálati logók szerepelnek, pedig ugye a Telehold kiadója az MTI, tehát ők biztos tudnának az új logókról (ha lenne).
 #93328  Szerző: mlaszlo

jeek írta:A jövő heti Telehold műsorújság címlapján egy egész oldalas MTVA hirdetés van március 15-ére.
Az oldal alján a megszokott régi rádió és TV logókkal, ezekszerint úgy néz ki mégsem lesz március 15-én arculatváltás..

Kép
Pedig a tv csatornáknál elkelne egy kis ráncfelvarrás. Tavaly elindultak jó irányba, de év elején ezt sikerült lerombolni :(
 #93326  Szerző: tomee87

A jövő heti Telehold műsorújság címlapján egy egész oldalas MTVA hirdetés van március 15-ére.
Az oldal alján a megszokott régi rádió és TV logókkal, ezekszerint úgy néz ki mégsem lesz március 15-én arculatváltás..

Kép
 #93263  Szerző: mihalylovics

Pasa írta:
mihalylovics írta:Akkor majmoljuk a kommunizmust? Egyébként azelőtt nálunk is Budapest 1-2 volt, tehát nincs majmolás.
Kossuth, Petőfi és Bartók kommunista volt? Hmm, én nem így tanultam...
Nyugaton meg legalább annyi állami rádiónak van "rendes" neve, mint száma.
Igen, nyugaton is vannak nevek, de azok inkább arculatra utaló fantázianevek (ilyesmik: Plus, Info, Classic, Light, Regional stb.), mint híres emberek és helyek nevei...
 #93244  Szerző: Ivoa

Pasa írta:
mihalylovics írta:Akkor majmoljuk a kommunizmust? Egyébként azelőtt nálunk is Budapest 1-2 volt, tehát nincs majmolás.
Kossuth, Petőfi és Bartók kommunista volt? Hmm, én nem így tanultam...
Nyugaton meg legalább annyi állami rádiónak van "rendes" neve, mint száma.
A Kossuth és Petőfi neveket azért vette fel Bp1 és Bp2, mert "azt a forradalmat, amit Kossuth 1848-1849-ben elkezdett, azt Rákosi és Gerő 1948-1949-ben fejezte be".

Szóval ezeknek a neveknek legalább annyira kommunista élük van (összefüggésben azzal, hogy számos Kossuth és Petőfi utca is ekkoriban kapta a nevét, főként a kis falvakban), mint a 70-es troli számának.
 #93240  Szerző: LuciFerko

De szerintem tudták jól, hogy van már iylen. :gülü2:
 #93239  Szerző: Whiplash

djlacee írta:Nem "direkt" lopták a reggeli műsor nevét
Pont most akartam írni, hogy elég tré, főként tőlük, hogy egy az egyben lenyúlták a Best of rock fm reggeli műsorának a címét....
 #93236  Szerző: djlacee

Nem "direkt" lopták a reggeli műsor nevét
 #93235  Szerző: pébégáz

Gyurii írta:Rádió névhez szólva: Igaz, hogy március 12-én megújul a műsorrend, és 15-én már tuti minden tv/rádió, de tényleg, jó lenne ha visszakerülne az MR2.

Mint írtátok, nyugaton is számok vannak, amikor volt egyfajta vérfrissítés ott 2007 tájékán, ez egyfajta jellegzetesség volt. Meg elég fura nekem az, hogy Petőfi rádiót emlegetnek mindenhol, és a weblap, meg a logó MR2.. (Még ha teljesen új logók is lesznek, nem hiszem, hogy csak egy "Petőfi" fog rajta szerepelni, márpedig akkor illő lenne MR2-zni..) Ja, és lenne dinamikus RDS országos adókon! :)
A dinamikus RDS pont nem hiányzik. Ha csak egy kicsit is gyengébb a vétel, megakad a felirat, és akkor lesznek olyan marhaságok, mint PETROFI meg PMR2... De erről már egyszer beszéltem, nem akarom ismételni. Én megbarátkoztam a Petőfi elnevezéssel, de az sem zavarna, ha MR2 lenne. A lényeg, hogy egy neve legyen.
Más.
Kiváncsi vagyok, mikor fognak rájönni, hogy az új reggeli műsoruk címe lopott ?
  • 1
  • 426
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • 627