RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#93378  Szerző: mlaszlo

tom1208 írta:Nekem tetszik a rádió. Zeneileg nagyjából rendben van, sokkal több zenét játszik mint az R1 és ez maradjon is így, a műsorok is -fogjuk rá- , és nekem bejön hogy van egy kis hírblokk óránként. A szignálok meg nagyon jók. Így tovább :party:
Elképzelhető, hogy néhányan akkor másik Music FM-et hallgatunk, mert ami nekem fogható a rádión, az semmivel sem változatosabb, mint a Rádió1. Ugyanúgy van egy szűk kb. 50 számos lista, ami folyamatosan ismétlődik, közé jön be néha egy-egy nem sűrűn játszott szám, ez a Rádió1-en is így volt. Viszont a Rádió1-en van zenei szerkesztés, ami itt nem úgy tűnik, hogy nem igazán ismert fogalom.
Rendben van az is, hogy első napok, de hogy lehet egy éppen játszott számra rábeszélni, ami szöveges részénél tart? Ezáltal semmit nem érteni egyikből sem. Ugyanez a helyzet a szignálokkal is, véletlenszerűen beadják őket, ahova sikerül.
A szignálok egy része valóban jó, de van ami erőltetett és többször lejátszva már sok. Ilyen az Önindítő szignálja is, "Music Fm to", első nap jó volt, lehet ezzel indítani reggel 6-kor a műsort, de 20-30 percenként állandóan ezt beadni már unalmas. Ugyanez volt pénteken Mák Kata műsoránál a "call girl"-özés. Párszor vicces, de minden másodiknak ezt leadni már sok volt.
 #93372  Szerző: ceve

djlacee írta:Balogh Tamás?
Hangja alapján rá gondoltam, csak délelőtt-kora délután is ő volt bent, és egy része élőnek tűnt... egy nap alatt két műszak meg csöppet durva. :)
 #93371  Szerző: djlacee

ceve írta:Nem tudjátok, ki volt a műsorvezető 8 előtt a kívánságműsorban?

A nevét sajnos csak elhadarta a végén, de amúgy jól nyomta, és jóféle zenéket is adott.
Balogh Tamás?
 #93370  Szerző: ceve

Nem tudjátok, ki volt a műsorvezető 8 előtt a kívánságműsorban?

A nevét sajnos csak elhadarta a végén, de amúgy jól nyomta, és jóféle zenéket is adott.
 #93369  Szerző: ceve

djlacee írta:A Music FM vétele itt Sopronban, a telkünkön kb olyan, mint a Juventus volt. Egy TUSKÓ -s erősítős szobaantennával sikerült kiforgatnom egész tisztára, RDS is lejött, viszont valamikor teljesen elfédel, aztán egy fél perc múlva visszajön. Mondjuk az meglehetősen korlátozza a vételi lehetőségeket, hogy a 89.3-on, 89.4-en, és a 89.6-on is van valami
Megszűnt a gerjedés, ami első nap rontotta a vételt. Tegnap csekkoltam a Kosztolányi téren, közel a toronyhoz, optikai rálátással már semmi nem jött a 88,6-on.

Most olyan a vétele, mint a többi Széchenyi-hegyi nagyteljesítményű frekinek.
 #93368  Szerző: tom1208

Nekem tetszik a rádió. Zeneileg nagyjából rendben van, sokkal több zenét játszik mint az R1 és ez maradjon is így, a műsorok is -fogjuk rá- , és nekem bejön hogy van egy kis hírblokk óránként. A szignálok meg nagyon jók. Így tovább :party:
 #93366  Szerző: djlacee

A Music FM vétele itt Sopronban, a telkünkön kb olyan, mint a Juventus volt. Egy TUSKÓ -s erősítős szobaantennával sikerült kiforgatnom egész tisztára, RDS is lejött, viszont valamikor teljesen elfédel, aztán egy fél perc múlva visszajön. Mondjuk az meglehetősen korlátozza a vételi lehetőségeket, hogy a 89.3-on, 89.4-en, és a 89.6-on is van valami

Kép
 #93365  Szerző: PooLee

Nem mindent töröltek ki, amiről azt hittétek! Benjamin, a Te üzeneted pl. látszik! Csak nem értenek a Facebookhoz, ezért alapból nem látszik a falon csak az, amiket ők raknak ki. Viszont ha átállítod felül a nézetet "Everyone (Most recent)"-re, akkor láthatóvá válnak a hallgatók írásai is.
Egyébként vajon milyen megfontolásból erőltetik a telefont/sms-t 2012-ben(!!!) a Facebook-kal szemben? Aki a Facebookon próbál zenét kérni, megírják neki a számukat. Vagy annál kisebb a havidíjuk a Vodánál, minél nagyobb forgalmat generálnak?
 #93363  Szerző: asr27

benjamin írta:Mire jó az hogy bármit kiírok az üzenőfalra letörlik?Én csak megkérdeztem hogy hogy néz ki a teljes hétvégi műsorrend,erre fél perc alatt letörölték. :hit:
Nekem is kitörölték amikor írtam, hogy nem tetszik a zenei arculat, mert teljesen R1 klón. :D
  • 1
  • 502
  • 503
  • 504
  • 505
  • 506
  • 565