RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#93489  Szerző: mimi

mlaszlo írta:Nekem ezzel csak az a bajom, hogy mindig a legnagyobbat emelik csak ki, miközben a többi üzletláncnál, étteremnél ugyanez megvan.
A céébééáánáál biztosneeeem :megusta:
 #93481  Szerző: PooLee

Redfox81: köszi, ilyen szempontból akkor jogos a dolog. A részletekbe pedig nem mennék bele jobban, az előző hsz-ben már kifejtettem a véleményemet...
 #93480  Szerző: Redfox81

mlaszlo írta: Nekem ezzel csak az a bajom, hogy mindig a legnagyobbat emelik csak ki, miközben a többi üzletláncnál, étteremnél ugyanez megvan.
Ez igaz, arra nem térnek ki, hogy máshol is előfordul az ilyesmi. A linket csak azért tettem be, mert így már érthető, hogy miért foglalkoztak vele a műsorban.
 #93477  Szerző: Redfox81

PooLee írta:A bugyuta "humor" és az idétlen stílus csak egy dolog... ami nálam most már talán örökre kitöröltette az MR2-t a csatornák közül, hogy már itt is a propagandát kell hallgatnom, cukormázba csomagolva. Miért kell multizni? Még ha a közelmúltban történt volna valami húsos botrány, akkor azt mondom, hogy lenne alapja, de csak így, a levegőbe? Szánalmas. Persze ha most ezt olvassák az illetékesek, akkor majd csinálnak egy botrányt és úgyis nekik lesz igazuk, napjainkban nem ügy az ilyesmi. Gratulálok az MR2-nek, sikeresen lezüllesztették az ország színvonalára...
És bingó :) : http://mno.hu/ahirtvhirei/budos-hus-eri ... eo-1059167
 #93472  Szerző: PooLee

A bugyuta "humor" és az idétlen stílus csak egy dolog... ami nálam most már talán örökre kitöröltette az MR2-t a csatornák közül, hogy már itt is a propagandát kell hallgatnom, cukormázba csomagolva. Miért kell multizni? Még ha a közelmúltban történt volna valami húsos botrány, akkor azt mondom, hogy lenne alapja, de csak így, a levegőbe? Szánalmas. Persze ha most ezt olvassák az illetékesek, akkor majd csinálnak egy botrányt és úgyis nekik lesz igazuk, napjainkban nem ügy az ilyesmi. Gratulálok az MR2-nek, sikeresen lezüllesztették az ország színvonalára...
 #93457  Szerző: moby67

viktorio írta:és Horváth Gergely most hol szól?
és mikor?

19 től-22-ig, Itt a Kultur fitneszben!
 #93452  Szerző: mxgiorgio

Hát ha ez a megújulás sok minden nem változott :(
Reggel más a műsorvezető,átvették ők is ezt az ordibálós műsorvezetést,nagyjából ennyi...
Ezért kár volt nagy dobra verni :o
  • 1
  • 421
  • 422
  • 423
  • 424
  • 425
  • 626