Zoey írta:Én is ahogy hallgatom a Petőfit, nem sok változást hallok. Más műsorcímek, na és aztán? Reggel bár nem sokat hallgatok rádiót, nekem is jobban tetszett az előző műsor, műsorvezető. Én sem szeretemm, ha reggel már ordítanak fülembe (mondjuk ezt máskor sem), és vicceskedni próbálnak velem (persze lassan reggeli műsor már nincs is humor nélkül). Buda Mártonnal kapcsolatban már múltkor is akartam írni, hogy nem értem, mit keres a tv-ben, miért kapták fel annyira, holott szerintem egyáltalán nem jobb, mint Szabó Tamás vagy Horváth Gergely. Na most már ez a túlpörgött stílusa a rádióban sem jön be, kezd idegesítő lenni számomra. Zenék terén nem sok változás történt, és a nevet is eldönthetnék már. A ma esti híradóban MR2-ztek, a bevezető cikkben is az volt, ugyanakkor a szignálok még mindig csak Petőfit említenek, és a műsorvezető is. Döntsék már el!Nagy változásra én nem számítok. Lehet, hogy néhányan azt várják, hogy csütörtök reggel 6-kor így jelentkezzen be a Petőfi:
Kíváncsi leszek, lesz-e arculati változás csütörtökön, túl nagy a csend. Nagyon mérges leszek, ha semmi nem történik, mert annyira beharangozták ősszel, hogy komplett arculatváltás lesz...
(levegővétel, papírlapozáshang) "Petőfi Rádió, Budapest. Ultrarövidhullámon a 94,8 ; a 89,4 a.....Mhz-en.....Híreket mondunk."