RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#93638  Szerző: moby67

2007 tavasza előtt ha az Mr csatornáira tekertem (véletlenül), komoly zene,népzene vagy véget nem érő "fej nehéz" szövegelés hallatszott szinte mindhárom csatornából. Ja a Bartókon azért kevesebb beszéd ment.
Épp ideje volt a kategorizálódásnak. Az új Petőfi :yeah:
A Lovász jó választás volt,bár a reggeli sávban jobb helyen lenne ,de a Horváth Gergelyt ő se tudja felül múlni.
 #93635  Szerző: ceve

2007 tavaszán volt a váltás :troll:
 #93634  Szerző: Glenn

Szerintem meg a 2006 előtti Petőfi volt a jobb. :gülü2:
(hogy minek ezen vitázni, mikor mindenkinek más jön be?)
 #93629  Szerző: Gabeedj

2006 utáni Petőfi jobb,de most megint kezd furán hangzani.Megújulást nem hallok ,csak 1-1 műsorvezető helyet cserélt és jött.Mondjuk Lovászék leszerződtetése elég jónak tűnik és jóa műsoruk.Reggel Buda Márton nem annyira jön be.Helyette Winkleréket kellett volna megkörnyékezni,Márton meg maradt volna a saját helyén.Kultúrfitnesz 3 órás ez jó lépés volt..:)A zenék sajnos elég furák olykor,mint ha keresnék a helyüket zeneileg.Sok a rap és a túl nyávogós rock,ezt kicsit szelídíteni kellene és egy nagyon rádió lenne.:)
 #93598  Szerző: Glenn

moby67 írta:A hányinger elfogna!!
Engem 2006 óta kerülget!
 #93594  Szerző: moby67

Pasa írta:
pébégáz írta:Lehet, hogy néhányan azt várják, hogy csütörtök reggel 6-kor így jelentkezzen be a Petőfi:
(levegővétel, papírlapozáshang) "Petőfi Rádió, Budapest. Ultrarövidhullámon a 94,8 ; a 89,4 a.....Mhz-en.....Híreket mondunk."
De szép is lenne... ;)
A hányinger elfogna!! :vomit:

Csütörtökön egész nap csak Magyar zene fog menni!
 #93566  Szerző: Glenn

djlacee írta:Hát nem, akkor már tényleg nem lenne mit hallgatni
Szerintem meg de...
 #93561  Szerző: djlacee

Pasa írta:
pébégáz írta:Lehet, hogy néhányan azt várják, hogy csütörtök reggel 6-kor így jelentkezzen be a Petőfi:
(levegővétel, papírlapozáshang) "Petőfi Rádió, Budapest. Ultrarövidhullámon a 94,8 ; a 89,4 a.....Mhz-en.....Híreket mondunk."
De szép is lenne... ;)
Hát nem, akkor már tényleg nem lenne mit hallgatni
 #93556  Szerző: Glenn

De szép is lenne... ;)
 #93553  Szerző: pébégáz

Zoey írta:Én is ahogy hallgatom a Petőfit, nem sok változást hallok. Más műsorcímek, na és aztán? Reggel bár nem sokat hallgatok rádiót, nekem is jobban tetszett az előző műsor, műsorvezető. Én sem szeretemm, ha reggel már ordítanak fülembe (mondjuk ezt máskor sem), és vicceskedni próbálnak velem (persze lassan reggeli műsor már nincs is humor nélkül). Buda Mártonnal kapcsolatban már múltkor is akartam írni, hogy nem értem, mit keres a tv-ben, miért kapták fel annyira, holott szerintem egyáltalán nem jobb, mint Szabó Tamás vagy Horváth Gergely. Na most már ez a túlpörgött stílusa a rádióban sem jön be, kezd idegesítő lenni számomra. Zenék terén nem sok változás történt, és a nevet is eldönthetnék már. A ma esti híradóban MR2-ztek, a bevezető cikkben is az volt, ugyanakkor a szignálok még mindig csak Petőfit említenek, és a műsorvezető is. Döntsék már el!
Kíváncsi leszek, lesz-e arculati változás csütörtökön, túl nagy a csend. Nagyon mérges leszek, ha semmi nem történik, mert annyira beharangozták ősszel, hogy komplett arculatváltás lesz...
Nagy változásra én nem számítok. Lehet, hogy néhányan azt várják, hogy csütörtök reggel 6-kor így jelentkezzen be a Petőfi:
  • 1
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • 423
  • 626