Az tudhato, hogy milyen adasi parameterekkel sugaroz a MusicFM? (telephely, antenna, polaritas, kimeno, stb. Valamikor volt szo rola, tudom, es 14 oldalt vissza is neztem, aztan meguntam... )

A Juventus detto ezekkel a paraméterekkel sugárzott.
Az tudhato, hogy milyen adasi parameterekkel sugaroz a MusicFM? (telephely, antenna, polaritas, kimeno, stb. Valamikor volt szo rola, tudom, es 14 oldalt vissza is neztem, aztan meguntam... )
mlaszlo írta:comet írta:Csak ez a 3-4 magyar zenéjük van ? Már nagyon gáz!Van már az 5 is, bővült a kínálat![]()
Janicsák Veca - Most múlik pontosan és Wolf Kati - What about my dreams is bekerült a listába
comet írta:Csak ez a 3-4 magyar zenéjük van ? Már nagyon gáz!Van már az 5 is, bővült a kínálat
ceve írta: Szerintem Harsányi és Cooky elcsábításán kívül nem sok koppintás van. A műsorokban pont, hogy rengeteg egyedi, innovatív elem van (az országosokkal ellentétben, akik egy az egyben átvették a reggeli műsorokat, a tematikus hétvégéket, a Sláger-angyalt, stb.).Az esti mix műsor is igen hasonló a NiteRise-hoz, a best of reggeli műsor hétvégén sem egyedi ötlet, a Rise FM-en is így volt best of Morning Call. Ez a déli kívánságműsor ötletnek új, de nem az igazi, olyanokat visszahívni, akik lehet meg se akarnak szólalni rádióban. A Cooky Doktor is elég erőltetett szerintem.
viktorio írta:Horváth Szilárd valahonnan nagyon ismerős...csak nem tudom, hogy honnan, talán a tv-ből?!megvan! tv3