RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#93691  Szerző: LuciFerko

Picit gyengébb mint a juve.
 #93689  Szerző: Attis

Az tudhato, hogy milyen adasi parameterekkel sugaroz a MusicFM? (telephely, antenna, polaritas, kimeno, stb. Valamikor volt szo rola, tudom, es 14 oldalt vissza is neztem, aztan meguntam... )
:x
A Juventus detto ezekkel a paraméterekkel sugárzott.
 #93685  Szerző: asimov

Az tudhato, hogy milyen adasi parameterekkel sugaroz a MusicFM? (telephely, antenna, polaritas, kimeno, stb. Valamikor volt szo rola, tudom, es 14 oldalt vissza is neztem, aztan meguntam... :) )
A polaritasra fogadnek, hogy vizszintes, mert vizszintes dipollal (egyenes es a hurokdipolokkal, illetve illesztesekkel "jatszottam" a napokban) az udvarbol, kb. ket meter magassagbol azonnali RDS van, mig a teton levo "haromlabu"-val csak sokara jon le az RDS. (A Juventus ugyanitt, rendszerint 5..10 masodpercen belul RDS-t is produkalt, akarmilyen vacak terjedes is volt.)
 #93662  Szerző: ceve

Nahát, hosszú hétvége közepén Road show? :gülü:
 #93654  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:
comet írta:Csak ez a 3-4 magyar zenéjük van ? Már nagyon gáz!
Van már az 5 is, bővült a kínálat :D
Janicsák Veca - Most múlik pontosan és Wolf Kati - What about my dreams is bekerült a listába :)
:gülü2: :gülü2: Miért ezek???
 #93653  Szerző: mlaszlo

comet írta:Csak ez a 3-4 magyar zenéjük van ? Már nagyon gáz!
Van már az 5 is, bővült a kínálat :D
Janicsák Veca - Most múlik pontosan és Wolf Kati - What about my dreams is bekerült a listába :)
 #93652  Szerző: mlaszlo

ceve írta: Szerintem Harsányi és Cooky elcsábításán kívül nem sok koppintás van. A műsorokban pont, hogy rengeteg egyedi, innovatív elem van (az országosokkal ellentétben, akik egy az egyben átvették a reggeli műsorokat, a tematikus hétvégéket, a Sláger-angyalt, stb.).
Az esti mix műsor is igen hasonló a NiteRise-hoz, a best of reggeli műsor hétvégén sem egyedi ötlet, a Rise FM-en is így volt best of Morning Call. Ez a déli kívánságműsor ötletnek új, de nem az igazi, olyanokat visszahívni, akik lehet meg se akarnak szólalni rádióban. A Cooky Doktor is elég erőltetett szerintem.
Tegnap este meg a kívánságműsorban már jöttek a pörgős számos kérések is.
Egyedül a hétköznap délutáni műsorra mondom, hogy az jól sikerült és egyedi.
 #93646  Szerző: viktorio

Horváth Szilárd valahonnan nagyon ismerős...csak nem tudom, hogy honnan, talán a tv-ből?!
 #93645  Szerző: comet

Csak ez a 3-4 magyar zenéjük van ? Már nagyon gáz!
  • 1
  • 495
  • 496
  • 497
  • 498
  • 499
  • 565