Végigolvastam. Mondandótok lényege, hogy le van ****** a 40+ korosztály, nekik nem kell rádió. Kösz.
És tovább vitatkozom: 2007 előtt nem a fiatalok voltak a célcsoport, hanem a közép és idősebb korúak. Ők szerették és hallgatták a Petőfi rádiót (nem úgy, mint ma a fiatalok, mivel nekik van még pár kereskedelmi adó is). Sportközvetítés, kabarécsütörtök, rádiójátékok, könnyűzenei válogatások, ismeretterjesztő adások, ezek a legnépszerűbb műsorai voltak, ma csak töredékben hallhatók ezek a Kossuth-on meg a Budapesten nem fogható MR6-on. Az sem igaz, hogy 1-2 % volt csak a hallgatottsága, mert ezt csak a (sosem pontos) kutatások állítják, amelyek amellett, hogy elfogultak, még ráadásul ezt a korcsoportot nem is mérik! Én tapasztalatból mondom, hogy autóban, irodában, otthon sokan hallgatták bizony, persze nem egyfolytában, hanem az éppen érdekes blokkok alatt. Értem én, hogy kell a fiataloknak egy alterzenéket meg ismeretlen feltörekvő előadókat jászó rádió, na de ha erre akkora az igény, pláne a "kereskedelmileg fontos" korcsoportban, akkor vajon miért nincs egy ilyen kereskedelmi rádió sem? Vagy mégsem olyan fontos? Akkor viszont az adófizetők pénzét sem kell erre költeni egy közszolgálati adón. Szerintem...
Az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat mondom, Isten engem úgy segéljen!