RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#93988  Szerző: Jozsfm964

mszilárd írta:Esetleg nem tudja valaki, hogy a Somebody that i used to know-t (Gotye) milyen remixben játsszák?
Bastian Van Shield remixben
 #93961  Szerző: asimov

Balatonszabadi-Soston dolgozunk a heten es a kicsit odebb tevekenykedo, amugy fehervari ceg autoiban a Music FM szolt. Engem is meglep, de osszesegeben kezd bejonni a 20..35 kozottieknek (is) a musor.
Van par padlas dipolantenna epitesem olyan hetvegi hazak padlasaira, amelyeknek kozepkoru (20..35 ev) budapesti tulajai vannak, es kifejezetten a Music FM jo vetele erdekeben. Egyesek szerint, zeneileg kicsit Juventus hangulata van a Music Fm-nek.

Nem lennek meglepve, ha idovel a valamikori Juve-t sugarzo 92.6-on (Balatonszabadi-Sosto) is megszolalnanak, a Balatonnal nyaralo, budapesti hallgatoik "tartasa" erdekeben.
 #93960  Szerző: faingyőző

Dawe1797 írta:
faingyőző írta:
Dawe1797 írta:A Music FM meg fog pályázni vidéki frekiket (pl. Juventus régi frekijeit) is?
remélem,mert legalább több ember fogja ismerni és hallgatni
Hát igen, jó lenne. Nekem nagyon tetszik ez az adó :D
főleg Cooky amikor az egyik kívánságműsorban:
Chaio,chaio,ki hív minket?Melyik városből hívsz?
egymásik nap elmondja a telefonszámot.0670 2 "nyolcvankilencvenöt" - 895
 #93959  Szerző: Dawe1797

faingyőző írta:
Dawe1797 írta:A Music FM meg fog pályázni vidéki frekiket (pl. Juventus régi frekijeit) is?
Hát igen, jó lenne. Nekem nagyon tetszik ez az adó :D
 #93958  Szerző: faingyőző

#93957  Szerző: Dawe1797

A Music FM meg fog pályázni vidéki frekiket (pl. Juventus régi frekijeit) is?
 #93956  Szerző: mszilárd

Esetleg nem tudja valaki, hogy a Somebody that i used to know-t (Gotye) milyen remixben játsszák?
 #93895  Szerző: Nickman

Az online hallgatottság kissé gyér, még sok kell, hogy valahogy utolérjék az R1-et. Olyan 170 körül mozog. De persze idők múltan biztos emelkedik. A Neo-t már majdnem utolérte.
 #93870  Szerző: mlaszlo

DRoland írta: Meg tudom erősíteni, sőt! Bogláron az autórádióm 101,3-ra áll át, egyik reggel meg indítottam a kocsit és ugrott vissza 89,5-re! Persze, ahogy elindultam Lelle irányában vissza is állt. OFF: Utána megnéztem a töbi Széchenyi-hegyről "jövőket" és mind erős volt. Pl a 100.8 alig jött, ekkor meg szinte karcmentes, jó kis tropo volt (kivehető volt a Klub, Info is).
Köszi a megerősítést! Arra emlékszem, hogy autóban hazafelé vasárnapi csúcsban, lépésben haladva az M7-es felé Balatonfűzfő, Balatonkenese, Balatonakarattya környékén általában a 89.5-re ugrott a rádió, ritkán váltott a 92.6-ra, vasárnap délután nem hiszem hogy terjedés miatt lett volna.

Néztem ma Budapesten és valóban gyengén, de szól a 88.6-on is a Music FM, lehet valami nem stimmel az adóval.
 #93867  Szerző: ceve

Nem akarom elkiabálni, de mintha... MINTHA kezdene letisztulni a zenei vonal CHR-dance irányban. Valahol félúton a Rádió1 és a Face között.

Amit tegnap délután és ma délelőtt hallottam, egészen tetszett. A lassabb tempójú popszámok elhagyásával nem voltak éles stílusbeli és BPM ugrások, és az utóbbi 3-4 órából ismétlésre sem emlékszem. :yes:
  • 1
  • 490
  • 491
  • 492
  • 493
  • 494
  • 565