mszilárd írta:Esetleg nem tudja valaki, hogy a Somebody that i used to know-t (Gotye) milyen remixben játsszák?Bastian Van Shield remixben
mszilárd írta:Esetleg nem tudja valaki, hogy a Somebody that i used to know-t (Gotye) milyen remixben játsszák?Bastian Van Shield remixben
Dawe1797 írta:főleg Cooky amikor az egyik kívánságműsorban:faingyőző írta:Hát igen, jó lenne. Nekem nagyon tetszik ez az adóDawe1797 írta:A Music FM meg fog pályázni vidéki frekiket (pl. Juventus régi frekijeit) is?remélem,mert legalább több ember fogja ismerni és hallgatni
faingyőző írta:Hát igen, jó lenne. Nekem nagyon tetszik ez az adóDawe1797 írta:A Music FM meg fog pályázni vidéki frekiket (pl. Juventus régi frekijeit) is?remélem,mert legalább több ember fogja ismerni és hallgatni
Dawe1797 írta:A Music FM meg fog pályázni vidéki frekiket (pl. Juventus régi frekijeit) is?remélem,mert legalább több ember fogja ismerni és hallgatni
DRoland írta: Meg tudom erősíteni, sőt! Bogláron az autórádióm 101,3-ra áll át, egyik reggel meg indítottam a kocsit és ugrott vissza 89,5-re! Persze, ahogy elindultam Lelle irányában vissza is állt. OFF: Utána megnéztem a töbi Széchenyi-hegyről "jövőket" és mind erős volt. Pl a 100.8 alig jött, ekkor meg szinte karcmentes, jó kis tropo volt (kivehető volt a Klub, Info is).Köszi a megerősítést! Arra emlékszem, hogy autóban hazafelé vasárnapi csúcsban, lépésben haladva az M7-es felé Balatonfűzfő, Balatonkenese, Balatonakarattya környékén általában a 89.5-re ugrott a rádió, ritkán váltott a 92.6-ra, vasárnap délután nem hiszem hogy terjedés miatt lett volna.