Pasa írta:Szerintem lehet, hogy nem is az autó volt rossz, hanem még átadás előtt kicserélték a gyári cuccokat bontottra. Sajnos történt már ilyen. Egyébként az Opel sosem a megbízhatóságáról volt híres, nem egy japán minőség. Ennél talán csak az olasz és francia autók voltak szarabbak, bár mostanában már azokat is inkább dicsérik. Az Omega prémiummárka volt az Opelnél, és azért 7-11 milliós árkategóriában már talán odafigyeltek rá. Nekem bejött, de sajnos több nem lesz már (2003 óta nem gyártják).
Elképzelhető, ahogy hozzáállnak az ügyfelekhez a márkakereskedések, már minden lehetséges. Tavaly a műszaki vizsgánál is még olyan dolgokat találtak ki (pl. túlságosan fenn fog a kézifék), ami kezdetektől fennállt, érdekes módon addig az éves átvizsgálásokon sosem volt probléma ...
Igaz, az Astránál vannak drágább autóik is, de ha megnézem más márkáknál a hasonló teljesítményű és felszereltségű autókat, akkor azokhoz képest ez az autó nem volt ár tekintetében a legolcsóbb. Ehhez képest nem azt kaptuk, ami vártunk.
Amiket pedig példaként írtam, azok is hasonló árkategóriájú autók, vagy még olcsóbbak is, mégsincs velük ilyen probléma.