RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#95139  Szerző: asimov

Ezert szetverni egy kozfalat.... :)
Pasa írta:Ez elég régi ötlet. Nemcsak ilyen projektoros tévével, hanem már 10 éve képcsövessel is csináltak ilyet. :D
 #94962  Szerző: donder

rmihaly76 írta:Akarmibe lefogadom, hogy ilyet meg nem lattatok! :)
A fotomontazs felso felen egy lakas nappalija, mig a foto also felen, ugyanannak a lakasnak a nappalival szomszedos es hasznalatban levo(!) haloszobaja latszik.. Nem kamu a foto, kollega a sajat szemevel latta ezt.
Kép
:shock: :troll:
 #94940  Szerző: Glenn

Ez elég régi ötlet. Nemcsak ilyen projektoros tévével, hanem már 10 éve képcsövessel is csináltak ilyet. :D
 #94924  Szerző: asimov

Akarmibe lefogadom, hogy ilyet meg nem lattatok! :)
A fotomontazs felso felen egy lakas nappalija, mig a foto also felen, ugyanannak a lakasnak a nappalival szomszedos es hasznalatban levo(!) haloszobaja latszik.. Nem kamu a foto, kollega a sajat szemevel latta ezt.
Kép
 #94836  Szerző: LuciFerko

Kép
 #94761  Szerző: LuciFerko

Kép
 #94464  Szerző: szemilan

A Samsung okostelefonok ServiceMode-járól tud valaki valami infót, leírást?
 #94419  Szerző: Glenn

Én asszem májustól a Skodát fogom hosszútávú nyúzó teszt alá vonni.
Meglátjuk, az mit csinál a 400 ezredik km körül. :gonosz:
 #94418  Szerző: mlaszlo

Pasa írta:Szerintem lehet, hogy nem is az autó volt rossz, hanem még átadás előtt kicserélték a gyári cuccokat bontottra. Sajnos történt már ilyen. Egyébként az Opel sosem a megbízhatóságáról volt híres, nem egy japán minőség. Ennél talán csak az olasz és francia autók voltak szarabbak, bár mostanában már azokat is inkább dicsérik. Az Omega prémiummárka volt az Opelnél, és azért 7-11 milliós árkategóriában már talán odafigyeltek rá. Nekem bejött, de sajnos több nem lesz már (2003 óta nem gyártják).
Elképzelhető, ahogy hozzáállnak az ügyfelekhez a márkakereskedések, már minden lehetséges. Tavaly a műszaki vizsgánál is még olyan dolgokat találtak ki (pl. túlságosan fenn fog a kézifék), ami kezdetektől fennállt, érdekes módon addig az éves átvizsgálásokon sosem volt probléma ...
Igaz, az Astránál vannak drágább autóik is, de ha megnézem más márkáknál a hasonló teljesítményű és felszereltségű autókat, akkor azokhoz képest ez az autó nem volt ár tekintetében a legolcsóbb. Ehhez képest nem azt kaptuk, ami vártunk.
Amiket pedig példaként írtam, azok is hasonló árkategóriájú autók, vagy még olcsóbbak is, mégsincs velük ilyen probléma.
 #94417  Szerző: Glenn

Szerintem lehet, hogy nem is az autó volt rossz, hanem még átadás előtt kicserélték a gyári cuccokat bontottra. Sajnos történt már ilyen. Egyébként az Opel sosem a megbízhatóságáról volt híres, nem egy japán minőség. Ennél talán csak az olasz és francia autók voltak szarabbak, bár mostanában már azokat is inkább dicsérik. Az Omega prémiummárka volt az Opelnél, és azért 7-11 milliós árkategóriában már talán odafigyeltek rá. Nekem bejött, de sajnos több nem lesz már (2003 óta nem gyártják).
  • 1
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 542