RADIOSITE Fórum

• Trend FM

#96272  Szerző: Snake

LuciFerko írta:Előbb-utóbb lesz arcuk? :troll:
:troll: :troll: :troll: :troll: :troll: :troll: :troll:
 #96254  Szerző: zotya32

Maga a GR is döglődik, nemcsak az adó teljesítménye.[/quote]

Csak lesz belőle vmi, annyira nem rossz a reggeli és a délutáni kora esti adás. a kettő között, főleg a 10:30 és 15 óra közötti időszakra kéne egy kicsit frissebb zenei válogatás... gondolok itt arra, hogy a Caramel, Pápai Joci meg egyéb Megasztáros/x-faktoros borzalmakat ki kéne iktatni, ezer más jobb és igényesebb zene van, akár magyar előadók között, újak, és nem túl régiek... megüresedett a Café stílusa, részben lecsaphatnának erre
 #96231  Szerző: djlacee

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
 #96226  Szerző: LuciFerko

Előbb-utóbb lesz arcuk? :troll:
 #96224  Szerző: Ivoa

pébégáz írta:
mihalylovics írta:
zotya32 írta:GR éjfél után adásszünetet tart??? néma csend, és ez már nem az első este, mikor ezt tapasztalom.
Azok adáshibák, valószínű automata adás megy, szerintem. Csak néha fordul elő, pár nap erejére, aztán megcsinálják.
Mintha a teljesítménye is kisebb lenne már, itthon egyáltalán nem tudom befogni, még a tetőn levő yagival sem. Régebben általában monoban, RDS nélkül, de jött.
Maga a GR is döglődik, nemcsak az adó teljesítménye.
 #96215  Szerző: pébégáz

mihalylovics írta:
zotya32 írta:GR éjfél után adásszünetet tart??? néma csend, és ez már nem az első este, mikor ezt tapasztalom.
Azok adáshibák, valószínű automata adás megy, szerintem. Csak néha fordul elő, pár nap erejére, aztán megcsinálják.
Mintha a teljesítménye is kisebb lenne már, itthon egyáltalán nem tudom befogni, még a tetőn levő yagival sem. Régebben általában monoban, RDS nélkül, de jött.
 #96197  Szerző: mihalylovics

#95992  Szerző: zotya32

GR éjfél után adásszünetet tart??? néma csend, és ez már nem az első este, mikor ezt tapasztalom.
 #94451  Szerző: Glenn

Igen, sajnos az igénytelenség már az úr, nem kell a minőségi rádió... :x
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 35