LuciFerko írta:Előbb-utóbb lesz arcuk?

Megyek megeszem nyersen a krémet!
LuciFerko írta:Előbb-utóbb lesz arcuk?
LuciFerko írta:Előbb-utóbb lesz arcuk?http://www.facebook.com/gazdasagiradio
pébégáz írta:Maga a GR is döglődik, nemcsak az adó teljesítménye.mihalylovics írta:Mintha a teljesítménye is kisebb lenne már, itthon egyáltalán nem tudom befogni, még a tetőn levő yagival sem. Régebben általában monoban, RDS nélkül, de jött.zotya32 írta:GR éjfél után adásszünetet tart??? néma csend, és ez már nem az első este, mikor ezt tapasztalom.Azok adáshibák, valószínű automata adás megy, szerintem. Csak néha fordul elő, pár nap erejére, aztán megcsinálják.
mihalylovics írta:Mintha a teljesítménye is kisebb lenne már, itthon egyáltalán nem tudom befogni, még a tetőn levő yagival sem. Régebben általában monoban, RDS nélkül, de jött.zotya32 írta:GR éjfél után adásszünetet tart??? néma csend, és ez már nem az első este, mikor ezt tapasztalom.Azok adáshibák, valószínű automata adás megy, szerintem. Csak néha fordul elő, pár nap erejére, aztán megcsinálják.
zotya32 írta:GR éjfél után adásszünetet tart??? néma csend, és ez már nem az első este, mikor ezt tapasztalom.Azok adáshibák, valószínű automata adás megy, szerintem. Csak néha fordul elő, pár nap erejére, aztán megcsinálják.