RADIOSITE Fórum

• Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

#94657  Szerző: Attis

19:00-02:00 pedig a GFM, az nagyon jó volt
Jó bizony! Csak nem értettem, hogy miért monoban adtak.
 #94656  Szerző: LuciFerko

Attis írta:
Pasa írta:
Attis írta:A Mediterrán már az első percétől életképtelen volt... Volt szerencsém a megszületésétől az elhalálozásáig hallgatni: egy nagyon rövid biztató időszakon túl nem sok jó maradt meg bennem.
És előtte a Fordan/Zengő 101,2 milyen volt?
Akkor még nem laktam Pécsen.
A Mediterrán előtt a Juventus Pécs volt a 101,2-n.
19:00-02:00 pedig a GFM, az nagyon jó volt :)
 #94654  Szerző: Attis

Pasa írta:
Attis írta:A Mediterrán már az első percétől életképtelen volt... Volt szerencsém a megszületésétől az elhalálozásáig hallgatni: egy nagyon rövid biztató időszakon túl nem sok jó maradt meg bennem.
Akkor még nem laktam Pécsen.
A Mediterrán előtt a Juventus Pécs volt a 101,2-n.
 #94650  Szerző: Glenn

#94649  Szerző: Csongii

Attis írta: A Mediterrán már az első percétől életképtelen volt... Volt szerencsém a megszületésétől az elhalálozásáig hallgatni: egy nagyon rövid biztató időszakon túl nem sok jó maradt meg bennem.
Én párszor hallgattam csak bele. Viszont jó lenne, ha újra pályáztatnának frekvenciákat, hogy legyen miből válogatni a pécsieknek.
 #94647  Szerző: nyikolaj

És az előző csapatra (ORTT) mondtuk,hogy csigák! Én voltam az aki bízott az új testület megújulásában.(talán pörgősebb lesz-gondoltam.) De...na mindegy! :( Arra kérem a tisztelt hatóságot,hogy tempó! :) Köszönöm! Köszönjük!
 #94644  Szerző: Attis

Más téma...
Teljesen kívülállóként számomra egyre inkább fura, hogy ennyire belassult a pályáztatás és eredményhirdetés helyi rádiós fronton. (Vegyük ki ebből a Bp. 92,9 ill. 95,3 esetét, ott majd a bíróság rendet rak...)
Amilyen nagy elánnal születtek eleinte a határozatok, most annál nagyobb a halasztgatás. Ami baj, mert lassan a helyi rádiók fele 2 havonta ideiglenes engedélyért könyörög. Csak így meg nehéz hosszabb távú reklámszerződést kötni...
Amúgy, ha jól emlékszem, arról volt szó, hogy ez a 2 hónapos ideiglenes szerződés-módi csak addig játszik, amíg a Médiatanács minden procedúrával együtt átveszi az ORTT-t.
 #94643  Szerző: Attis

Csongii írta:
Attis írta:És akkor ehhez képest mi a pécsi piac? :lol: Van Rádió1 és Mária 20 órában, aztán kezét csókolom... Ez a helyi kínálat. ^^
Az oka ennek megvan...
Persze, mert elcseszték a Mediterránt... :|
A Mediterrán már az első percétől életképtelen volt... Volt szerencsém a megszületésétől az elhalálozásáig hallgatni: egy nagyon rövid biztató időszakon túl nem sok jó maradt meg bennem.
 #94642  Szerző: Csongii

Attis írta:És akkor ehhez képest mi a pécsi piac? :lol: Van Rádió1 és Mária 20 órában, aztán kezét csókolom... Ez a helyi kínálat. ^^
Az oka ennek megvan...
Persze, mert elcseszték a Mediterránt... :|
 #94639  Szerző: Attis

És akkor ehhez képest mi a pécsi piac? :lol: Van Rádió1 és Mária 20 órában, aztán kezét csókolom... Ez a helyi kínálat. ^^
Az oka ennek megvan...
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 107