19:00-02:00 pedig a GFM, az nagyon jó voltJó bizony! Csak nem értettem, hogy miért monoban adtak.
19:00-02:00 pedig a GFM, az nagyon jó voltJó bizony! Csak nem értettem, hogy miért monoban adtak.
Attis írta:19:00-02:00 pedig a GFM, az nagyon jó voltPasa írta:Akkor még nem laktam Pécsen.Attis írta:A Mediterrán már az első percétől életképtelen volt... Volt szerencsém a megszületésétől az elhalálozásáig hallgatni: egy nagyon rövid biztató időszakon túl nem sok jó maradt meg bennem.És előtte a Fordan/Zengő 101,2 milyen volt?
A Mediterrán előtt a Juventus Pécs volt a 101,2-n.
Pasa írta:Akkor még nem laktam Pécsen.Attis írta:A Mediterrán már az első percétől életképtelen volt... Volt szerencsém a megszületésétől az elhalálozásáig hallgatni: egy nagyon rövid biztató időszakon túl nem sok jó maradt meg bennem.És előtte a Fordan/Zengő 101,2 milyen volt?
Attis írta:A Mediterrán már az első percétől életképtelen volt... Volt szerencsém a megszületésétől az elhalálozásáig hallgatni: egy nagyon rövid biztató időszakon túl nem sok jó maradt meg bennem.És előtte a Fordan/Zengő 101,2 milyen volt?
Attis írta: A Mediterrán már az első percétől életképtelen volt... Volt szerencsém a megszületésétől az elhalálozásáig hallgatni: egy nagyon rövid biztató időszakon túl nem sok jó maradt meg bennem.Én párszor hallgattam csak bele. Viszont jó lenne, ha újra pályáztatnának frekvenciákat, hogy legyen miből válogatni a pécsieknek.
Csongii írta:A Mediterrán már az első percétől életképtelen volt... Volt szerencsém a megszületésétől az elhalálozásáig hallgatni: egy nagyon rövid biztató időszakon túl nem sok jó maradt meg bennem.Attis írta:És akkor ehhez képest mi a pécsi piac?Persze, mert elcseszték a Mediterránt...Van Rádió1 és Mária 20 órában, aztán kezét csókolom... Ez a helyi kínálat.
![]()
Az oka ennek megvan...
Attis írta:És akkor ehhez képest mi a pécsi piac?Persze, mert elcseszték a Mediterránt...Van Rádió1 és Mária 20 órában, aztán kezét csókolom... Ez a helyi kínálat.
![]()
Az oka ennek megvan...