RADIOSITE Fórum

• Európa Rádió

#94860  Szerző: djlacee

:troll:
 #94851  Szerző: Glenn

88,1-en most megy valami teszt-szerűség. Nem nagy a térerő és inkább modern csattogós zene megy rajta. Mi lehet ez?
 #94844  Szerző: csokie

98.0 csak 1 kW-tal lenne jó a gellértről. Most azzal a 130 W-tal nem sokat ér a HHH-ről...

Egyébként, kit zavarna, ha feljebb lenne tekerve? Legalább egy Tilos kaliberű vételkörzet kéne neki.

De off-olok, szóval DX-topik :)
 #94842  Szerző: Ivoa

almsin1979 írta:
Ivoa írta:
csokie írta:ha megkapják a budapesti 88.1 et, akkor budapesttől szegedig hallgathatók lesznek... Kecsó déli részétől szerinten vígan jöhet a 87.9 Mhz. De ezek csak feltételezések.
Biztos megkapják a 88,1-et, csak nehogy ez legyen a vesztük, mert az a freki már sok adót tönkretett :troll:

és minek kellene nekik a 88.1? mármint mit kezdenének vele?
Átminősítették "közösségi" rádióadóvá.
Mellesleg az is megeshet, hogy a 98,0-t kapják meg. Elvégre a Civilnek sincs olyan sok pénze a folytatásra, lehet, nem is indulnak.
 #94840  Szerző: almsin1979

Ivoa írta:
csokie írta:ha megkapják a budapesti 88.1 et, akkor budapesttől szegedig hallgathatók lesznek... Kecsó déli részétől szerinten vígan jöhet a 87.9 Mhz. De ezek csak feltételezések.
Biztos megkapják a 88,1-et, csak nehogy ez legyen a vesztük, mert az a freki már sok adót tönkretett :troll:

és minek kellene nekik a 88.1? mármint mit kezdenének vele?
 #94835  Szerző: Ivoa

#94833  Szerző: jimmer

csokie: nem, sajnos v nem sajnos, Kiskunfélegyházán is már csak autórádióban lehet elkapni stabilan, kis terjedés esetén, alapvetően a seeker nem találja meg. ( Kkfháza légvonalban 20km-re van Kkméttől )
 #94831  Szerző: csokie

ha megkapják a budapesti 88.1 et, akkor budapesttől szegedig hallgathatók lesznek... Kecsó déli részétől szerinten vígan jöhet a 87.9 Mhz. De ezek csak feltételezések.
 #94829  Szerző: szentlucifer

Köszi a választ, valószínűleg a pécsi rádió frekvenciája ugrott be a 101.9 Mhz helyett. :D
 #94817  Szerző: Gyurii

szentlucifer írta:Üdv mindenkinek!

A hétvégén én is pásztáztam a rádiós étert: Nagyszénáson, autórádióban sikerült befogni a szegedi rádiós frekvenciákat (Kossuth 101.7, Petőfi 104.6, Európa 87.9 Mhz): stabil volt a vétel, mi több, a Rádió 88 is erős vételt produkált a 95.4 Mhz-en (60 km-en túl). :shock:
(kíváncsi lennék egyébként a Rádió 88 további, Csongrád megyén kívüli (állandó) vételére: aki tudja, jelezhetné...)
Én dél-békési faluból múltkor 10:00 tájékán fogtam a 87,9-n az Europát. 95,4 Radio 88 nem tud szólni, mert Aradról a 95,5 National FM esélyt se adna, hogy hallgassam. 104,6 a legsűrűbben fogható szegedi dél-békésben. Bár van, hogy veszekszik a 104,7 kékesi Class FM-el. Kossuth is elő-elő fordul néha, de a szegedi nem 101,7 hanem 101,9. Csak itt is az a baj, hogy 102,0-n az Alt FM szól..
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 18