Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
almsin1979 írta:Átminősítették "közösségi" rádióadóvá.Ivoa írta:csokie írta:ha megkapják a budapesti 88.1 et, akkor budapesttől szegedig hallgathatók lesznek... Kecsó déli részétől szerinten vígan jöhet a 87.9 Mhz. De ezek csak feltételezések.Biztos megkapják a 88,1-et, csak nehogy ez legyen a vesztük, mert az a freki már sok adót tönkretett
és minek kellene nekik a 88.1? mármint mit kezdenének vele?
Ivoa írta:csokie írta:ha megkapják a budapesti 88.1 et, akkor budapesttől szegedig hallgathatók lesznek... Kecsó déli részétől szerinten vígan jöhet a 87.9 Mhz. De ezek csak feltételezések.Biztos megkapják a 88,1-et, csak nehogy ez legyen a vesztük, mert az a freki már sok adót tönkretett
csokie írta:ha megkapják a budapesti 88.1 et, akkor budapesttől szegedig hallgathatók lesznek... Kecsó déli részétől szerinten vígan jöhet a 87.9 Mhz. De ezek csak feltételezések.Biztos megkapják a 88,1-et, csak nehogy ez legyen a vesztük, mert az a freki már sok adót tönkretett
szentlucifer írta:Üdv mindenkinek!Én dél-békési faluból múltkor 10:00 tájékán fogtam a 87,9-n az Europát. 95,4 Radio 88 nem tud szólni, mert Aradról a 95,5 National FM esélyt se adna, hogy hallgassam. 104,6 a legsűrűbben fogható szegedi dél-békésben. Bár van, hogy veszekszik a 104,7 kékesi Class FM-el. Kossuth is elő-elő fordul néha, de a szegedi nem 101,7 hanem 101,9. Csak itt is az a baj, hogy 102,0-n az Alt FM szól..
A hétvégén én is pásztáztam a rádiós étert: Nagyszénáson, autórádióban sikerült befogni a szegedi rádiós frekvenciákat (Kossuth 101.7, Petőfi 104.6, Európa 87.9 Mhz): stabil volt a vétel, mi több, a Rádió 88 is erős vételt produkált a 95.4 Mhz-en (60 km-en túl).
(kíváncsi lennék egyébként a Rádió 88 további, Csongrád megyén kívüli (állandó) vételére: aki tudja, jelezhetné...)