RADIOSITE Fórum

• Külföldi rádiók

#95074  Szerző: LuciFerko

szentlucifer írta:A Radio Index adása Szegeden is erősen torzít, szerintem mostanában az adóteljesítményt is megnövelték. Tegnap pedig egy szerb (?) kísérleti adást tapasztaltam a 99.9 Mhz-en. Bár az is lehet, hogy kalózkodás volt. :S
mi volt rajt?
 #95050  Szerző: szentlucifer

A Radio Index adása Szegeden is erősen torzít, szerintem mostanában az adóteljesítményt is megnövelték. Tegnap pedig egy szerb (?) kísérleti adást tapasztaltam a 99.9 Mhz-en. Bár az is lehet, hogy kalózkodás volt. :S
 #94915  Szerző: Sokol404

A Szegeden is jól fogható, országos lefedettségű, a 96,2 MHz-ről Szabadkáról sugárzó Radio Index adásprocesszorát (vagy adóantennáját?) mindenesetre lecserélték vagy állítottak rajta:

eddig a megalakulásától kezdve évekig halk és gyenge hangzást produkált az adó, ami egy 96 kbps-os mp3-hoz hasonlatosan szólt, mellesleg alig volt sztereó a vett jel -még itt, a szomszédban sem-, majd a napokban rácsavarva hirtelen megváltozott!!!

Azt hiszem, túllőttek a célon, mert jelenleg ez a leghangosabban fogható rádió Tompán az FM CCIR-sávban. :D Annyira hangos, hogy észrevehetően torzítva szól, szerintem egy kicsit túlmodulált lehet. Még a helyi kalózadó a ***-n is alatta marad. :lol:
 #93563  Szerző: djlacee

HD mutatta ezt a fórumot: http://www.radioforen.de/index.php?thre ... neu.31688/
ahol arról szól a diskurzus, hogy a HiT FM Burgenland műsora napok óta eltér a központi műsortól
És tényleg igaz, nincs műsorvezetés, más szignál van a híreknél, kb minden 3 zene között van ID, egész más zenék szólnak, mint ami ki van írva a hitfm.at -n
 #89248  Szerző: Csongii

Szívesen. Én egy rádiós ismerőstől kaptam 3 éve. Párszor végignéztem már kissé irigykedve. :blush:
 #89220  Szerző: csabyke

Hät ezt meg nem lattam, de nagyon tetszik!
Köszi a Linket...

Mindenesetre, hogy a Radio Tirolnak van / itt van a studioja, ezt nem tudtam...
Ennek utanna jarok, mert ez nekem uj egyenlore...
Esetleg valami Regionalprogram lenne Sudtirol reszere, az is lehet..

Na majd ha utanna jartam, jelzek..

Viszont ha mar Südtirol... Nekik is volt egy SZER szerü adójuk 1965tol...
RADIO FREIES TIROL...
Tudtommal kalozradio volt es mind2 Tirolnak sugarzott...
Ez meg a nem eppen bekeidokben volt... :)))

Egyszer egy dokufilmben volt egy reszlet a bejelentkezesbol, de sajnos nem talalok rola sehol video/hanganyagot...

Csongii írta:Nekem Südtirolról mindig ez a videó jut eszembe, mióta láttam. http://www.youtube.com/watch?v=OtOdDdKM3YM
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 151