A győri adójuk max 300W-al mehetne, ezzel szemben minden irányba veri a magasabbról, 1KWal sugárzó másik helyi rádiót. Ez eddig csak nekem tűnt fel 

benjamin írta:Szerintem csökkent a debreceni adó teljesítménye, mivel a vételkörzet határán vagyok, és eddig sikerült kitisztáznom néha RDS-el is, most meg jó, hogyha nem ver bele a szlovák.....ha nagy késztetést érzek a rádió hallgatása iránt, akkor maradok a nyíregyi frekinél.....radiogyuri5600 írta:Kondoros környékén a debreceni 92.3? Dehát a békéscsabai 88.9 sokkal jobban fogható(r1)!Én a Debrecen melletti Kondorosi csárdára gondoltam.
radiogyuri5600 írta:Kondoros környékén a debreceni 92.3? Dehát a békéscsabai 88.9 sokkal jobban fogható(r1)!Én a Debrecen melletti Kondorosi csárdára gondoltam.
Attis írta:És ebben a pillanatban is ő van az N-Joy-okon egészen 4-ig.FLaci81 írta:Kedden délelőtt őt hallottam, de mindegy, legyen neked igazad, nekem gyakorlatilag mindegy mit gondolsz.Ne haragudj, de tény, hogy ma az N-Joy-okon ő volt. Lehet, hogy mást hallottál...
FLaci81 írta:Kedden délelőtt őt hallottam, de mindegy, legyen neked igazad, nekem gyakorlatilag mindegy mit gondolsz.Ne haragudj, de tény, hogy ma az N-Joy-okon ő volt. Lehet, hogy mást hallottál...