LuciFerko írta:Troll vagyok?

Rádió1, Class, Neo sokkal pocsékabb streammel "büszkélkedhet"...
LuciFerko írta:Troll vagyok?
LuciFerko írta:Nem rossz... A hazai szinten legnagyobb rádióktól ég és föld!Attis írta:neten milyen?LuciFerko írta:Milyen a hangzás szerintetek?Biztos jó, csak kár, hogy ott se fogható, ahol azt gondoltam, hogy az.
Attis írta:neten milyen?LuciFerko írta:Milyen a hangzás szerintetek?Biztos jó, csak kár, hogy ott se fogható, ahol azt gondoltam, hogy az.
LuciFerko írta:Milyen a hangzás szerintetek?Biztos jó, csak kár, hogy ott se fogható, ahol azt gondoltam, hogy az.
djlacee írta:Gondoltam hogy a feltételek nem a szezontól hanem az indulástól számítanak, mellesleg az is badarság hogy más szól a neten. De egyébként Siófokon voltam és ott hallgattam. A Zenék ha frissebbek is, ugyanannak a közönségnek szólnak, és ezt már nem (csak) én mondom. Hallgasd. De nincs. és ez jelenleg hatalmas különbség...RadiosJani írta:...és mikor lesznek itt minden napi érdekes meg közösségi műsorok? Meg honlap?Feltételezem, hogy amikor beindul a szezon, beindul a rádió is. Egyébként mint az köztudott, az FM műsor és ami a neten van az eltér időnként. A hasonlítgatásról meg annyit, hogy azért egy fél-egy évvel frissebb zenéket tol, mint az a rádió, aminek a nevében egy 1-es van (és nem MR1)Azt sem értem miért kell még egy Rádió1 hasonlóságú rádió...
Ja, és majd meghallgatom milyen lesz FM-en a RádióK...
veterán írta:Hat nem tudom mivel fogtatok, de nekem kocsiban szolt vegig a tihanyi reven es Balatonfureden is most hetvegen. Almadi es Balatonvilagos kozott akadozott a to korul, de ott a tihanyi adokon kivul semmi nem szolt.Kocsiban egy BOSE hangrendszer van, és olyan szelektivitású tunere van, hogy újbudán a Fúziót, és a Face-t zajmentesen elválasztja egymástól, és mind a kettőn volt akkor RDS. Szal nem egy szar tescos rádióval lett vételezve