RADIOSITE Fórum

• Balaton Rádió - Siófok - 88.7 MHz

#95976  Szerző: Attis

LuciFerko írta::troll:
Troll vagyok? :yeah:
Rádió1, Class, Neo sokkal pocsékabb streammel "büszkélkedhet"...
 #95974  Szerző: Attis

LuciFerko írta:
Attis írta:
LuciFerko írta:Milyen a hangzás szerintetek? :)
Biztos jó, csak kár, hogy ott se fogható, ahol azt gondoltam, hogy az. :cry:
neten milyen?
Nem rossz... A hazai szinten legnagyobb rádióktól ég és föld!
 #95972  Szerző: LuciFerko

Attis írta:
neten milyen?
 #95971  Szerző: Attis

#95674  Szerző: RadiosJani

djlacee írta:
RadiosJani írta:...és mikor lesznek itt minden napi érdekes meg közösségi műsorok? Meg honlap? :) Azt sem értem miért kell még egy Rádió1 hasonlóságú rádió...
Feltételezem, hogy amikor beindul a szezon, beindul a rádió is. Egyébként mint az köztudott, az FM műsor és ami a neten van az eltér időnként. A hasonlítgatásról meg annyit, hogy azért egy fél-egy évvel frissebb zenéket tol, mint az a rádió, aminek a nevében egy 1-es van (és nem MR1)
Ja, és majd meghallgatom milyen lesz FM-en a RádióK...
Gondoltam hogy a feltételek nem a szezontól hanem az indulástól számítanak, mellesleg az is badarság hogy más szól a neten. De egyébként Siófokon voltam és ott hallgattam. A Zenék ha frissebbek is, ugyanannak a közönségnek szólnak, és ezt már nem (csak) én mondom. Hallgasd. De nincs. és ez jelenleg hatalmas különbség...
 #95672  Szerző: csokie

veterán írta:Hat nem tudom mivel fogtatok, de nekem kocsiban szolt vegig a tihanyi reven es Balatonfureden is most hetvegen. Almadi es Balatonvilagos kozott akadozott a to korul, de ott a tihanyi adokon kivul semmi nem szolt.
Kocsiban egy BOSE hangrendszer van, és olyan szelektivitású tunere van, hogy újbudán a Fúziót, és a Face-t zajmentesen elválasztja egymástól, és mind a kettőn volt akkor RDS. Szal nem egy szar tescos rádióval lett vételezve :)
 #95666  Szerző: asimov

Auto es auto, illetve antenna es antenna (foleg autoantenna) kozott komoly kulonbsegek vannak am... es maguk a radiok meg csak ezutan jonnek.
Legutobb, az a kb. egy hete tesztelt Pioneer autoradio trefalt meg.. jobban mondva az azt hordozo auto. (Suzuki).
Egy ures frekin (csak ezen az egyen) a kijelzo valtozasai hallatszottak a hangszorokban... Nalam, itt a "probapadon" semmi ilyesmi nem tortent, ezert nyilvanvalo volt az, hogy az auto a ludas... A radiotestre kotott negativ hianyzott, amelyet elvileg az antennakabelen keresztul kap meg az autoradio. (Egy darab vezetekkel ossze lett kotva a kacni es az autoradio hatuljan levo menetes csonk es meg is szunt az "akusztikus visszajelzes")
(Csak tipp, mivel nem volt mod ezt ellenorizni, de valoszinuleg az antennakabel arnyekolasa, vagy az antennacsonk testerintkezese nem volt jo.)
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 59