mg írta:jahjeek írta:Üdvözlök mindenkit az ország másik végéböl ahol állitólag jó a vasút. Hát épp az imént robbant le Csornán a LövérIC mozdonya, így 15-20 perc vesztegelés után indultunk tovább, mindez 520Ft felárral és plusz 1,5 óra menetidövel, a lekésett csatlakozás miatt. Köszönöm MÁV-GYSEV!egyébként nem tudjuk még mindig, mi baj, képzeld, mi is szoktunk utazni, tömegközlekedési eszközzel. De úgy néz ki, hogy hál Istennek vonattal, és nem nyavajgunk, mert el fogunk jutni mindenhova ahova kell minden nap. Csak ügyesen kell szervezni az utat, nem pedig jajveszékelni, mert azt a legkönnyebb.
ismerős?
jeek írta:Üdvözlök mindenkit az ország másik végéböl ahol állitólag jó a vasút. Hát épp az imént robbant le Csornán a LövérIC mozdonya, így 15-20 perc vesztegelés után indultunk tovább, mindez 520Ft felárral és plusz 1,5 óra menetidövel, a lekésett csatlakozás miatt. Köszönöm MÁV-GYSEV!egyébként nem tudjuk még mindig, mi baj, képzeld, mi is szoktunk utazni, tömegközlekedési eszközzel. De úgy néz ki, hogy hál Istennek vonattal, és nem nyavajgunk, mert el fogunk jutni mindenhova ahova kell minden nap. Csak ügyesen kell szervezni az utat, nem pedig jajveszékelni, mert azt a legkönnyebb.
jeek írta:Üdvözlök mindenkit az ország másik végéböl ahol állitólag jó a vasút. Hát épp az imént robbant le Csornán a LövérIC mozdonya, így 15-20 perc vesztegelés után indultunk tovább, mindez 520Ft felárral és plusz 1,5 óra menetidövel, a lekésett csatlakozás miatt. Köszönöm MÁV-GYSEV!Van Isten. Ezaz. Faszomért nem robbantatok le a puszta közepén. Sírtunk volna nagyon!
jeek írta:Üdvözlök mindenkit az ország másik végéböl ahol állitólag jó a vasút. Hát épp az imént robbant le Csornán a LövérIC mozdonya, így 15-20 perc vesztegelés után indultunk tovább, mindez 520Ft felárral és plusz 1,5 óra menetidövel, a lekésett csatlakozás miatt. Köszönöm MÁV-GYSEV!bár az internet is elszállt volna
djlacee írta:Szerintem ahhoz képest mit művelt itt heteken át, még finom is voltam.MikySoft írta:Akkor nincs szerencsém. Kezdtem reménykedni, hogy Jeek mentes lesz a 2009-es év. Hát talán majd 2010-ben.Úte, ez kicsit paraszt volt