Persze,mert ők már csak ilyenek,hogy azonnal full élő adásba küldik a kedves hallgatót.. Nem is ftp-n csúsztatott élőben.. Max annyit értél vna el az akcióddal,hogy a nem kis termetű Abaházitól kapsz egy maflást..
)

rmihaly76 írta:Hat arra, hogy ha mikrofonvegre kapnak engem.... annak hire ment volna, mert jol megcikiztem volna oketMiért? Mivel?
PooLee írta:Aki hagyta, hogy a Sláger rádió elfuserálja a zenei ízlését, az meg is érdemli... szerintem nagyon jó zeneileg a Class! Florence And The Machine, Emeli Sandé, James Morrison, Train, Nickelback, Cee Lo Green, Example, Olly Murs, Coldplay, Tinchy Stryder, stb. stb. Már-már európai színvonalú! Najó, 1-2 kivételtől eltekintve (nem a felsoroltak közül) tényleg teljesen európai színvonalú a ClassFM, nekem már csakis a műsorvezetőket illetően vannak kifogásaim, de ez már inkább személyes ízlés kérdése, úgyhogy le sem írom. Összességében pirospont a rádiónak!Egyet kell, hogy értsek, a Sláger rádiót elég sokan hallgatták, hogy formálja az ország zenei ízlését (a Sláger esetében valóban a közízlés béka seg*e alá süllyesztéséről van szó). A Class FM tényleg kezd nyugati színvonalon mozogni, az osztrák Antenne-hez tudnám hasonlítani. Valóban színvonalas a zenei program, főleg így, hogy inkább újabb zenéket ad, abból sem kifejezetten a bóvlit. Jó húzás volt ez a modernizálás, szerintem, remélem, szerintük is.