RADIOSITE Fórum

• Class FM

#97769  Szerző: Nightman

Persze,mert ők már csak ilyenek,hogy azonnal full élő adásba küldik a kedves hallgatót.. Nem is ftp-n csúsztatott élőben.. Max annyit értél vna el az akcióddal,hogy a nem kis termetű Abaházitól kapsz egy maflást.. :))
 #97767  Szerző: Attis

rmihaly76 írta:Hat arra, hogy ha mikrofonvegre kapnak engem.... annak hire ment volna, mert jol megcikiztem volna oket :D
Miért? Mivel?
 #97762  Szerző: asimov

Hat arra, hogy ha mikrofonvegre kapnak engem.... annak hire ment volna, mert jol megcikiztem volna oket :D
 #97761  Szerző: Attis

Lett volna olyan eloadas, hogy hajjaj
Mármint mire gondolsz?
 #97757  Szerző: asimov

Ma delutan Siofokon, 5 ora korul a 70/a fout hidjan allt meg a kamionjuk, a McDonald-s mellett. Osztogattak valamiket, meg integettek a dudalo autosoknak.
Eppen elindultak, amikor odaertem... :) Lett volna olyan eloadas, hogy hajjaj :D
 #97746  Szerző: noartist

Ha a Neo így folytatja,hamarosan (egy ideig) a Class lesz az egyetlen országos ker. rádió. :blush:
 #97650  Szerző: Pihe

Mostanában nagyon sokat szakadozik az online ti észre vettétek?
 #97537  Szerző: Nightman

Jó lenne zeneileg,de ismétlésben még a rádió1et is üti.. A Gringó féle 72,meg a Kocsis féle csodalátás naponta 3x,4x,már sokk!!! egy éve is ilyen zenei vonalon mocorogtak,csak sokkal változatosabban.. Így órákig hallgatva durva.. És ha mi,pici rádióként meg tudjuk oldani hogy egy dal ne menjen egy órán belül 2x még akkor se ha lista jön,akkor egy országosnál ez már több mint szégyen..
 #97470  Szerző: mihalylovics

PooLee írta:Aki hagyta, hogy a Sláger rádió elfuserálja a zenei ízlését, az meg is érdemli... szerintem nagyon jó zeneileg a Class! Florence And The Machine, Emeli Sandé, James Morrison, Train, Nickelback, Cee Lo Green, Example, Olly Murs, Coldplay, Tinchy Stryder, stb. stb. Már-már európai színvonalú! Najó, 1-2 kivételtől eltekintve (nem a felsoroltak közül) tényleg teljesen európai színvonalú a ClassFM, nekem már csakis a műsorvezetőket illetően vannak kifogásaim, de ez már inkább személyes ízlés kérdése, úgyhogy le sem írom. Összességében pirospont a rádiónak! :)
Egyet kell, hogy értsek, a Sláger rádiót elég sokan hallgatták, hogy formálja az ország zenei ízlését (a Sláger esetében valóban a közízlés béka seg*e alá süllyesztéséről van szó). A Class FM tényleg kezd nyugati színvonalon mozogni, az osztrák Antenne-hez tudnám hasonlítani. Valóban színvonalas a zenei program, főleg így, hogy inkább újabb zenéket ad, abból sem kifejezetten a bóvlit. Jó húzás volt ez a modernizálás, szerintem, remélem, szerintük is. :)
  • 1
  • 285
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • 510