RADIOSITE Fórum

• Class FM

#99378  Szerző: mlaszlo

Class FM nagyon elcsendesült :)
 #99162  Szerző: radiogyuri5600

Tegnap útközben belehallgattam a 101.6 Class Fm-be Békéscsabán telefonon,ja és mivel a telón a távolabbi jelek monóban jönnek megint tök magas cincogó,idegesítő,a NEO-ban legalább van mély hang is. Már megörültem hogy a CLASS FM proci cseréje után milyen jól szól,de mostmár újra egy sz*r magas hangal túl van eröltetve.:(
 #99158  Szerző: asimov

Amiota csak vannak piacok es fogyasztok (+befektetok), azota a fejlodesre, modernizalasra csak egyetlen tenyezo osztonoz, sot, adott esetben kenyszerit is: a fogyasztokat/befektetoket esetleg elhappolo versenytarsak meglete...
 #99150  Szerző: Jozsfm964

zenefalo írta:Ezért kár volt procit cserélni,most már agyonkompresszált ismét,a magasak túllökve! :hit:
Nem értem! Ezeknek nincs fülük, vagy ennyire bénák?
 #99148  Szerző: zenefalo

Ezért kár volt procit cserélni,most már agyonkompresszált ismét,a magasak túllökve! :hit:
 #99092  Szerző: akos9277

BroCreSt írta:
akos9277 írta:Kedves ClassFM!
Biztos, hogy az este 18 órási hírblokk után kell procit állítgatni? Esetleg lehetett volna olyan időpontot választani, amikor a potenciális hallgatók 90%-a alszik...
Szerintem ezt ha a hallgatók 1%-a ha észrevette.
Valóban, a maradék 99% pedig fül-orr-gégészetre menet hallgatta...Az! Fél órán keresztül ugrált, akadt, pattogott, a hangerő ingadozásról pedig ne is beszéljünk.
 #99088  Szerző: BroCreSt

Biztos, hogy az este 18 órási hírblokk után kell procit állítgatni? Esetleg lehetett volna olyan időpontot választani, amikor a potenciális hallgatók 90%-a alszik...
Szerintem ezt ha a hallgatók 1%-a ha észrevette.
 #99072  Szerző: Jozsfm964

Erről éppen lemaradtam. Ma egész nap munkahelyen a Class men (FM 101,4 Győr) már volt dinamikája a dolognak, annyit elértünk, hogy nem torzítanak. Kíváncsi leszek mi lesz belőle...
 #99063  Szerző: akos9277

Kedves ClassFM!
  • 1
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • 284
  • 510