Mauro írta:
Biztos nem akarnak Híradót adni mert akkor már tényleg országosnak számítanának. Mondjuk ha külföldön jegyeztetnék be magukat akkor nem lenne ilyen gond. Meg szerintem kevesen nézik még MINDIG TV-t. És kevesen adnának ki pénzt V3 miatt.
Az új Médiatörvény tervezeteiben az összes, külföldön bejegyzett Magyarországra sugárzó (azt nem tudom, hogy ez vajon a csak Mo-ra, vagy a Mo.-ra IS sugárzott csatornákat jelenti?) adó ugyanúgy a tervezett Médiahatóság jogkörébe tartozna, mintha itthon lennének bejegyezve. Szóval így már nem szereznek ezzel előnyt, ígyis-úgyis Híradóra kényszerül ez a pofátlan bagázs, ha lesz új, a tervezetekhez hasonlóan szigorú Médiatörvény.
mlaszlo írta:Analóg földi sugárzásnál ki van kötve, hogy csak Magyarországi bejegyzésű csatornát lehet elosztani, szerintem ezt a Mindig TV-re is átvitték
Ez nem teljesen igaz, mivel tervezik külföldi csatornák (pl. BBC World) elosztását is, legalábbis egy AH-s egyszer ezt nyilatkozta. A jelenlegi Médiatörvény erre szerintem sem ad lehetőséget, mert a kísérleti DVB-T multiplexre sem engedték fel a csatornát 1-2 éve.
--------------
Egyébként engem még az is baromira zavar, hogy ha már szinte mindent csak ismételnek és kurva kevés az új (és jó) tartalom, akkor legalább ne pakolgatnák mindig mindenhova a műsorokat. Legalább 5× változtattak az elmúlt pár héten a műsorrenden és szerintem ez egy sorozatadónál kurvára gáz...