RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#99803  Szerző: LuciFerko

Majd egy tragédia után nekiállnak, persze egy kiadós egymásra mutagatás után. :gülü2:
 #99790  Szerző: mlaszlo

adminisztrator írta:http://penzcentrum.hu/utazas/atadtak_az ... 33223.html

Korrekt, akkor most még komfortosabb és biztonságosabb lesz az utazás a kevesebbek által használt, nemrég felújított 2-es vonalon, ahol az orosz kocsikkal is kevesebb baj van, a 3-as pedig továbbra is az enyészeté és a félelemé. :)
Nem baj, lesz egy szép kirakat vonal, lehet mivel dicsekedni, a többi meg majd szétesik. Ugyanúgy mint a villamosoknál, van egy körúti kirakat vonal, a többi meg nem számít.
A felújításokat sem értem, a 37-es villamos (ami 15 percenként jár jó esetben 10-15 utassal) vonalát teljes hosszban felújították, míg más, jóval nagyobb forgalmú vonalakon nem egy helyen 5 km/h-val döcögnek a villamosok.
 #99575  Szerző: mlaszlo

MÁV 2012: hőség, késések és tömeg a Balatonon

Embertelen körülményekre, soha nem látott tömegre, örökkévalóságnak tűnő vonatútra számítson az, aki arra adja a fejét, hogy vasárnap délután vonattal utazik a Balatonról Budapestre. Szubjektív írás következik egy tipikus balatoni tortúráról – 2012-ben sincs Balaton rémes vonatozás nélkül.
 #99497  Szerző: LuciFerko

Úgy fel van tekerve a légkondi a Fehérvár-Budapest személyvonaton, hogy fáztam és a szemeim is begyulladtak, pedig csak Velencéig utaztam, majd éjjel vissza. :x
 #99086  Szerző: donder

21-es busz (Moszkva - Csillebérc ká-ef-ká-i)
Kész röhej..
pár hete mentem vele napi 3x fel le..
Csávókám a fogaskerekűnél leállt mert nem bírta a motor..
Nomeg az az út felfelé..
Még állva előrenézve is olyan hányinger kerülgetett hogy... :sick:
Bónuszba:
A busznak a rádiója (pontosan nem tudom milyen típus) ott search-ölgetett egyfolytába térerő után.. Csak az úttörőtábor előtt bírta kiírni hogy menni az időt + stb infók...
Nomeg amikor volt a Technofesztivál..
http://www.youtube.com/watch?v=p_2_EJogf2A
Ezt adtam volna be nekik... A buszon a szemem előtt tegeltek egy méreteset.. egy részeg nő lehányt egy vénasszonyt, elől a buszsofőrnél meg úgy ordibált egy beszívott csávó mintha már ott lenne...
Mindez még 8 körül a feszt előtt!...
na ez az amire csak ennyit tudok mondani: "Budapest: No Comment! "
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 219