Úgy néz ki, még itt vagyok.
Döbbenten, de nem meglepve nézem, hogy képes vagy még egy már válaszolni nem tudó emberbe is belerúgni. Ha vége a történetnek, miért rugózol rajta tovább?
p0tyi írta: ↑2023.07.25. 23:21én mondjuk azért sajnálom, hogy ez eddig fajult és kicsit szánom bánom is, hogy beleálltam. Rémlik, hogy 1-2 éve még voltak vele konstruktívabb viták is, de aztán hamar elöntötték az érzelmek, és onnantól kellemetlenné vált.
Igen, még veled is el lehetett beszélgetni pár mondatot a rádiózásról, aztán kezdted átvenni azt az útszéli stílust, amit akkor már itt néhányan képviseltek. Mára ez uralkodik sajnos az ellenzék jóvoltából.
p0tyi írta:gyanítom, ő is 2010 óta vált agresszívvé és csőlátásúvá egy teljesen normális emberből, mint ahogy azt igen gyakran tapasztalni lehet mostanában a narancsos közegből.
Nem voltál itt, de gyanítod.
Szerintem ez az ellenzék stílusa, én csak felvettem a fonalat. Ha nem teszem, a normális stílust nem értenétek meg.
Most én le is zárom ezt a sztorit, akkor is, ha még itt leszek. De hogy te ettől függetlenül sem fogod lezárni, az tuti...