RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#153850  Szerző: tomee

Apróság, de a radio1.hun valamit mókoltak, mert thumbnailben már ott van felül a rádió1 logó.
 #153811  Szerző: tomee

Valamire nyilván használni akarják a nevet egyszer valamikor, ha már megvették maguknak.
 #153808  Szerző: kukac

zoLee írta:Nem a régi Roxy indulna újra, hanem egy teljesen úgy csapat égisze alatt működne a Roxy név, szóval nem feltétlen kell egy régi Roxy-s munkatársnak azt tudni hogy újra köztudatba akarja valaki hozni a brand-et. Úgy vélem hogy ahhoz amit Vajna meg Bakai indít nem sok köze van egy 10 évvel ezelőtt ott dolgozó kollégának. De aztán ki tudja :) Erről esetleg Zizi tudna mesélni, mert ha én visszahoznám a brand-et, ő tuti tagja lenne a csapatnak.
Szvsz Bakai nem akkora spiler, hogy saját kútfőből lemenedzseljen egy ilyen projektet. Nyilván csak egy falember.
 #153805  Szerző: zoLee

Nem a régi Roxy indulna újra, hanem egy teljesen úgy csapat égisze alatt működne a Roxy név, szóval nem feltétlen kell egy régi Roxy-s munkatársnak azt tudni hogy újra köztudatba akarja valaki hozni a brand-et. Úgy vélem hogy ahhoz amit Vajna meg Bakai indít nem sok köze van egy 10 évvel ezelőtt ott dolgozó kollégának. De aztán ki tudja :) Erről esetleg Zizi tudna mesélni, mert ha én visszahoznám a brand-et, ő tuti tagja lenne a csapatnak.
 #153803  Szerző: Dani

Nekem facebookon a Roxy egyik volt dolgozója biztosra megirta ma, hogy semmiféle Roxy rádió újraindulásról nem tud.
 #153779  Szerző: markfelt

Én nem félek attól, hogy a most induló két rádió bármelyike is gagyi lenne. A másik 5 (Class, Petőfi, Sláger, Music, Jazzy) mainstream is összeszedte valamennyire magát, igaz, a Jazzy és a Class mindig is rendben volt. Ahhoz a káoszhoz képest, ami 2012-2015 közt volt, most egész jó a választék Budapesten.
 #153778  Szerző: tomee

A jó oldala mondjuk ennek az egésznek az, hogy a hallgató gyakorlatilag csak nyerni fog vele. Pláne, ha tényleg lekutatják a dolgokat előtte.
 #153776  Szerző: markfelt

Attis írta:Némileg OFFFFF.
Azért kíváncsi lennék a véleményetekre..
Mennyire szerencsés az, ha egy megszűnt (megszüntetett) rádió nevét és vele együtt annak szlogenjeit lekopírozzuk?
Mennyire etikus (tudom, ez a fogalom ilyen formában értelmezhetetlen) "lenyúlni" egy brand-et? Érdemes-e közép- és hosszú távon?
Kitalálsz valamit, amit sikerre viszel. Aztán eladják a segged alól a lovat, ami pár évre rá elpusztul. Telik-múlik az idő, kapsz a segged alá egy új lovat, a névlajstromok is elévülnek. Van, aki új nevet ad az új lónak, van, aki régi, jól bevált nevet ad az új lónak. Ha már egyszer az ő csapata, és ő maga találta ki anno. Szerintem ebben semmi ördögtől való nincs. Persze még nem biztos a Roxy név.

Az átlag hallgató fejében amúgy sem úgy él a Roxy, hogy "igen, az a rádió, amin felnőttem, aztán szar lett, mert eladták és a fejcserék után szétcseszték a márkát, amit se Wodlingerék, se az ukránok nem tudtak már megmenteni és végül becsődölt az egész, hiába a plázás látványstúdió, meg az RnB zene", hanem "aha, ismerősen cseng, elég jó zene volt rajta asszem"!
 #153775  Szerző: markfelt

censored írta:Egyébként 100%, hogy Roxy lesz, vagy ez még csak fantáziálás?
Az eddigi 9 év rádiós tapasztalata az, hogy 100% akkor lesz valami, ha már megszólalt.

Én úgy tudom, ez a kevés olyan csapat egyike, akik lekutatják, hogy mire van szükség és annak megfelelő nevet, arculatot választanak majd.

Tehát lehet Roxy, lehet R***ó *, lehet DJ FM, Pitypang FM is, függetlenül attól, hogy mit lajstromoztatnak. Mondom, majd ha át lesz írva a topic neve, akkor lesz biztos. :)
 #153757  Szerző: censored

Szerintem nem Roxy lesz a neve - egyébként azon se lepődnék meg, ha valami egyszerűt választanának, csak úgy, magyarosan. Ha most hangosan felolvasom a pesti állomások nevét, akkor számomra a Jazzy és a Class FM azok, amelyek izgalmasabban hangzanak. Az utóbbi években nekem még a RiseFM tetszett nagyon, de egyszer volt neveket nosztalgiából visszahozni... nem nyerő, szerintem ezen célszerű túllépni.

Izgalmasabb téma, hogy valyon mennyi energiát fektetnek majd a műsornevekbe, milyen egyéniségű műsorvezetők lesznek, illetve milyen lesz az egész fogadtatása ebben a felfokozott légkörben. Az alábbiakat nem szeretném látni/hallani: álcuki, idézetes, mély-megmondós Facebook vírus posztok,bulvár és celeb témákat (!!!), politika-pitbull kommentelőket és sablon hangokat a stúdióban.
  • 1
  • 1011
  • 1012
  • 1013
  • 1014
  • 1015
  • 1031