Apróság, de a radio1.hun valamit mókoltak, mert thumbnailben már ott van felül a rádió1 logó.
zoLee írta:Nem a régi Roxy indulna újra, hanem egy teljesen úgy csapat égisze alatt működne a Roxy név, szóval nem feltétlen kell egy régi Roxy-s munkatársnak azt tudni hogy újra köztudatba akarja valaki hozni a brand-et. Úgy vélem hogy ahhoz amit Vajna meg Bakai indít nem sok köze van egy 10 évvel ezelőtt ott dolgozó kollégának. De aztán ki tudjaSzvsz Bakai nem akkora spiler, hogy saját kútfőből lemenedzseljen egy ilyen projektet. Nyilván csak egy falember.Erről esetleg Zizi tudna mesélni, mert ha én visszahoznám a brand-et, ő tuti tagja lenne a csapatnak.
Attis írta:Némileg OFFFFF.Kitalálsz valamit, amit sikerre viszel. Aztán eladják a segged alól a lovat, ami pár évre rá elpusztul. Telik-múlik az idő, kapsz a segged alá egy új lovat, a névlajstromok is elévülnek. Van, aki új nevet ad az új lónak, van, aki régi, jól bevált nevet ad az új lónak. Ha már egyszer az ő csapata, és ő maga találta ki anno. Szerintem ebben semmi ördögtől való nincs. Persze még nem biztos a Roxy név.
Azért kíváncsi lennék a véleményetekre..
Mennyire szerencsés az, ha egy megszűnt (megszüntetett) rádió nevét és vele együtt annak szlogenjeit lekopírozzuk?
Mennyire etikus (tudom, ez a fogalom ilyen formában értelmezhetetlen) "lenyúlni" egy brand-et? Érdemes-e közép- és hosszú távon?
censored írta:Egyébként 100%, hogy Roxy lesz, vagy ez még csak fantáziálás?Az eddigi 9 év rádiós tapasztalata az, hogy 100% akkor lesz valami, ha már megszólalt.