kondalyuk írta: ↑2022.11.03. 00:17
Azt viszont tavaly nem gondoltam volna a frissítéskor, hogy a 2016-ig fixen hozott 900-950 ezres nagyon zenés hallgatottság alá fog beesni a mostani Petőfi. Ez őszintén meglepett. Ezért érthető, hogy ezzel kezdenek valamit.
De félek, hogy ennek a vége az lesz, hogy újra kommerszbe tolják a rádiót, amiért nagyon kár lenne. A vezetőváltás pedig erre a félelmemre csak ráerősít...
Amit most írok, arra aztán nem lehet azt mondani, hogy nem így volt, mert eléggé jól visszakereshető minden kommentem ami a petőfi témában ejtettem el itt az átalakulás környékén. Igen, ez az az időszak amikor - egyébként jóindulatúan -, de valljuk be, elég naívan tapsikoltak, ugráltak itt sokan, hogy végre megjött az igazi rádiózás magyarországra és majd most aztán lesz mit hallgatni! Tehetségesek, fiatalok, ambició, tudás, szakértelem, tenni akarás! (Visszaolvasható, bármikor, szabadon.)
Az előttem kommentelő és általam idézett Úr hozzászólása mindent elmond arról, hogy ez mennyire jól sikerült. Hogy mennyire volt belekódolva a kudarc, arról abban az időben írtam, tessék elolvasni. Mesteri egy 1,2M hallgatottságot lefelezni másfél év alatt. Mindezt persze csak az önző kihaénnem világmegváltó rádiót előtte sosem látott emberek nem vették észre, mert nem fontos a hallgatottság! Sajnos barátaim, itt fórumon szinte csak ilyen tehetséges emberek laknak, ne legyen kétségetek, pont ennyire döntötte volna le a szakadék szélén egy talicskából bármelyikőtök a petőfit, merthát mindenki önjelölt programigazgatóésszakmacsúcsa.
Urak, egy BP Aréna 12.000 ember, ennek Ti az ÖTVENSZERESÉT kergettétek el magyarország legnagyobb vételkörzetű országos frekvenciájáról!
SZEMLÉLTETÉS: (x50!!!)
Persze lehet itt szabadkozni, hogy más volt a hülye, nem én döntöttem, stb... ez semmi másnak nem tudható be, csak a
SZAKÉRTELEM TELJES HIÁNYÁNAK!
Nem lehet mással magyarázni, sőt el lehet gondolkozni, hogy az általatok imádott, szeretett rádiózás koporsójába a hányadik szöget verték ezek az Urak, merthát ezt is megmondtam, hogy így lesz. 600.000 ember csalódott ismét.
És akkor jön a megváltó, maga a 2020-as évek magyar rádiózásának Lothar Matthäus-a, maga Sivák Péter, aki jól megfejti, megrágja, megváltoztatja és újravarrja a Petőfit. AHA,JA.
Mondom mi fog történni:
1, Sivák előadja, hogy visszarántja ő maga egyszemélyben a szakadékból a rádiót, mennyi elképesztő ötlete van, épülünk, olyat csinálunk mint még más soha. Rövidtávon, de majd inkább hosszútávon is látszódhat emelkedés, merthogy egy kis tudatosággal is érezhető változást lehet csinálni ekkora fejetlenségből.
-És azért valljuk be, aki kicsit is átlátja a magyar rádiós piacot, az tudja, hogy mekkora előnnyel indul egy ilyen lefedettségű országos frekvencia, amit nagyrészt azért hallgatnak, mert nincs más. /Oké, legalább ennyien nem hallgatják politikai meggyőződésük miatt/-
2, Sivák előadja, hogy emelkedett a hallgatottság, ő mindenkinél királyabb, még lehet is, hogy elhiszik neki. Ha mindent tökéletesen csinálnak akkor kettő !2! KETTŐ év múlva talán visszatérhet a petőfi rádió a 950 ezer hallgatóhoz, de mint tudjuk a petőfi I.M.(= Demeter Szili) "magyar zenét támogató kultúraforever" elképzeléseivel ezt nem lesz könnyű kivitelezni.
https://index.hu/kultur/2022/09/30/deme ... dia-group/
Úgyhogy innentől beköszönt a szép új világ a petőfibe, aminek a vége megintcsak egy szög lesz a magyar rádiózás koporsójában, amin azért válljuk be, sok hely nincs már.