frekivadasz írta:upasr27 írta: Minimálbér netto 12 0000Ft, Szakmunkás minimálbér legalább netto 15 0000Ft.Értem. Azt átgondoltad, hogy erre mit lépnének a munkaadók ebben a fejlett nyugati kapitalista környezetben?
frekivadasz írta:upasr27 írta: Minimálbér netto 12 0000Ft, Szakmunkás minimálbér legalább netto 15 0000Ft.Értem. Azt átgondoltad, hogy erre mit lépnének a munkaadók ebben a fejlett nyugati kapitalista környezetben?
asr27 írta:Kedves ex admin, volt egy kis időm, visszakerestem neked a néhány hónappal ezelőtt írt véleményeidet, a hazai politikával és a fidesszel kapcsolatban, kérlek olvasd el!hagyd már, nem látod hogy nagyobb troll mint én. mindig bedob egy gumicsontot, amin lehet rágódni, ettől pörög a fórum.![]()
Persze, van még ezeken kívül sok, ezektől durvább is...
witiruve írta:Ezt miért posztoltad ide?
szblcs írta:Nem lehetne, hiszen attól a fűtől a birkák elpusztulnának.meggyőztél.
Ugyanakkor például Kis Grófo megakoncertekre alkalmasak szerintem.
szblcs írta:Az üresen álló stadionokban pl. lehetne birkanyájat legeltetni...Csongii írta:Én olyan szívesen aláírnám a Nolimpiát, de sajnos nincs Bp-i lakcímem.Én optimista vagyok, szerintem elbírná a magyar gazdaság, és a fejlesztések 95%-át a rendezvény után is lehetne haszonsítani.
Akivel eddig beszéltem róla, mind hülyeségnek tartja, hogy ilyesmit akarunk rendezni, amikor ennyire szarul állunk. Ez van.... majd csak a Görögök sorsára jutunk.
Én optimista vagyok, szerintem elbírná a magyar gazdaság, és a fejlesztések 95%-át a rendezvény után is lehetne haszonsítani.Mindkét feltételezésre kategorikus nem a válasz.
Csongii írta:Én olyan szívesen aláírnám a Nolimpiát, de sajnos nincs Bp-i lakcímem.Én optimista vagyok, szerintem elbírná a magyar gazdaság, és a fejlesztések 95%-át a rendezvény után is lehetne haszonsítani.
Akivel eddig beszéltem róla, mind hülyeségnek tartja, hogy ilyesmit akarunk rendezni, amikor ennyire szarul állunk. Ez van.... majd csak a Görögök sorsára jutunk.