RADIOSITE Fórum

• Politika

#164992  Szerző: frekivadasz

frekivadasz írta:
asr27 írta: Minimálbér netto 12 0000Ft, Szakmunkás minimálbér legalább netto 15 0000Ft.
Értem. Azt átgondoltad, hogy erre mit lépnének a munkaadók ebben a fejlett nyugati kapitalista környezetben?
up
 #164990  Szerző: kukac

asr27 írta:Kedves ex admin, volt egy kis időm, visszakerestem neked a néhány hónappal ezelőtt írt véleményeidet, a hazai politikával és a fidesszel kapcsolatban, kérlek olvasd el! :)
Persze, van még ezeken kívül sok, ezektől durvább is...
hagyd már, nem látod hogy nagyobb troll mint én. mindig bedob egy gumicsontot, amin lehet rágódni, ettől pörög a fórum. :troll:
 #164984  Szerző: asr27

witiruve írta:Kép
Ezt miért posztoltad ide?
Inkább a korábbi kérdésemre válaszolj, amit feltettem neked!
 #164982  Szerző: kukac

szblcs írta:Nem lehetne, hiszen attól a fűtől a birkák elpusztulnának.

Ugyanakkor például Kis Grófo megakoncertekre alkalmasak szerintem.
meggyőztél.
 #164978  Szerző: markfelt

Nem lehetne, hiszen attól a fűtől a birkák elpusztulnának.

Ugyanakkor például Kis Grófo megakoncertekre alkalmasak szerintem.
 #164976  Szerző: kukac

szblcs írta:
Csongii írta:Én olyan szívesen aláírnám a Nolimpiát, de sajnos nincs Bp-i lakcímem.
Akivel eddig beszéltem róla, mind hülyeségnek tartja, hogy ilyesmit akarunk rendezni, amikor ennyire szarul állunk. Ez van.... majd csak a Görögök sorsára jutunk. :cry:
Én optimista vagyok, szerintem elbírná a magyar gazdaság, és a fejlesztések 95%-át a rendezvény után is lehetne haszonsítani.
Az üresen álló stadionokban pl. lehetne birkanyájat legeltetni... :)
 #164974  Szerző: Csongii

Nem mondom azt, hogy semmi nem lenne használható utána, mert a tervek nem mind rosszak, de sajnos kétlem, hogy mondjuk nullszaldósra ki lehetne hozni itthon. Ahogy olvasgattam, eddig csak 1 városnak sikerült és ők azért csöppet jobban álltak anyagilag, mint mi. De majd meglátjuk mi lesz belőle.
 #164972  Szerző: Attis

Én optimista vagyok, szerintem elbírná a magyar gazdaság, és a fejlesztések 95%-át a rendezvény után is lehetne haszonsítani.
Mindkét feltételezésre kategorikus nem a válasz.
A magyar gazdaság nem fogja elviselni, hogy a következő 7 év összes fejlesztésre szánt pénze csak erre a projektre megy rá. Az amúgy is szar helyzetben levő vidék végérvényesen és megsemmisülésig lemaradhat.
A fejlesztések pár százalékát lehet majd a későbbiekben hasznosítani. A sportcsarnokok, helyszínek pedig gyakorlatilag mind elvesznek utána, vagy óriási állami pénzek révén tarthatóak fenn, de minek és kinek...
 #164960  Szerző: markfelt

Csongii írta:Én olyan szívesen aláírnám a Nolimpiát, de sajnos nincs Bp-i lakcímem.
Akivel eddig beszéltem róla, mind hülyeségnek tartja, hogy ilyesmit akarunk rendezni, amikor ennyire szarul állunk. Ez van.... majd csak a Görögök sorsára jutunk. :cry:
  • 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 517