Szeretem hogy Jimmy dalait is nyomja a Petőfi. Csodás ember , és gyógyító volt !
Egyetlen normális dalt nem ad ez a szar.
Miért nincs Koszijanka? Miért nincsen pl Cloud 9+? Carbonfools? Kistehén? Intim Torna Illegál? 30Y-tól vagy 20 dalt is lehetne adni itt. Magashegyi Undergroundtól is. Soha nem hallottam a Portugál című számukat, pedig elég jó.
De ez így hogy zanzibár után a reptér, aztán valami ossian és jazz egymás után egyszerűen értékelhetetlenül foskupacot alkot. Metál után táncdalfesztiválos dalok, pop után jazz... dalonkét 50 év ugrálás, mindenféle szar belehanyva. Szánalmas
Tudjátok, mi jutott eszembe? A Lánchíd rádió megszűnése után FM-re felkerült a hálózatra az Ingress FM nevű rádió. Konkrétan 100% magyar zene volt benne, 80%-ban alternatív és imádtam. De szerintem az is az MTVA szégyene és hozzánemértését igazolja, hogy a filléres költségvetésű Ingress FM-re tudok szeretettel gondolni ennyi év után is, de a jelenlegi csilliárdos Petőfitől a belem kifordul és csak bízok benne, hogy a külföldről beérkezők nem futnak bele olyan dalokba mint az éjféli járat, vagy a nélküled. Szégyenfoltja a hazai rádiós piacnak, 0 minőségi dal van benne, egyszerűen ismeretlen és/vagy szar és nem hallgatható dalt játszik. Szélsőséges és 0-99 évig mindenkihez akar szólni, ezért nem fog szólni a végén senkihez.
Az Omen - Család című számától a 78 éves nagymama fog elkapcsolni, az utána következő daltól ami egy zámbó jimmy, na attól meg én kapcsolok el. Maradt az 52 éves Józsi bácsi, aki még hallgatja, de mikor betesznek a zámbó jimmy után egy 7,5 perces lassú kávéházi jazz számot (mint a Bartókon) akkor már Józsi bácsi is elkapcsolt és a következő dalt, ami nem más mint a Republic - Ha itt lennél velem c dala, már csak a Taxisofőr, a Béla hallja, de a rögtön utána érkező Deva - Fa lenni már elkapcsolásra készteti őt is és végül Mák Kata egyedül hallgatja Vörös István - megvár a Balaton című kurvacingre dalát...
Értitek, egyetértetek velem? Ismeretlen és szar zenék egymás után, semmi más nem szól. Kuka...