RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#195967  Szerző: Gyurii

Engedjék már el ezt az igazi mai sláger megy dumát... Tegnap hallgattam 10 percig, de Mike Posner-Cooler than me és társai szóltak, mint anno 10 éve. Számomra komikus, és tragikus az egész. :vomit:
 #195961  Szerző: zenefalo

A live mix is tele van a tavaly nyár óta szénné játszott zenékkel, ritkán van újdonság benne :sick:
 #195960  Szerző: Snake05

Hamarosan visszatér a 100000 forintos zenefelismerős játék.
 #195956  Szerző: shadoe

robert11 írta: 2022.01.31. 14:15 Sziasztok!
Ami azt illeti, ezek az új zenék a top50-ben nekem is bejönnek leg inkább Sean Paul és Inna közöse tetszik, meg a Dojacat, és Faruco pepasa.
Én is úgy gondolom, hogy ezeket nem csak az esti sávban meg a slágerlistán kéne adni, hanem nappal is délben, délután, ne csak ezekben az időkben halljuk őket mert én amikor bekapcsolom, mindíg az uncsi 19 20as zenék mennek amit már agyon játszottak tudom ezzel nem igazán lehet mit kezdeni de ha már van új, akkor ezeket kéne leg inkább nyomatni mert ezek szerint adnak újat, csak más más sávokban.
És azt sem értem, hogy hogy lehet egy 2 évvel ez előtti zene az első meg amit mondtam már korábban is hogy szintén régi lejárt dalok mennek a listán hát a fisical is már egy agyon játszott ami már a könyökünkön jön ki még is előkelő helyet foglal el.
Kivi műsorokban lehet ezeket kérni ott még meg is állnák a helyüket mert annó a juvi is adott régi zenéket a kívánságműsoraiban olyanokat amiket vagy amik már nem voltak az adott év slágerei vagy nem azok voltak az év menő slágerei de ott minden megendedett volt ugye mert azért kívánságműsor.
Ha már nagyon ragaszkodnak ezekhez, ott simán megállnák a helyüket vagy esetleg egyet egyet betenni nappalra is azzal sincs baj de itt minden nap ugyan ezek mennek.
Lehetne ezt okosan csinálni csak hozzá értő emberek kellenének na mindegy ezt már többen is taglaltuk ezt csak az említett téma kapcsán hoztam fel ismét.
A végére még annyit kérdeznék hogy hallgatta e már valaki a Base fm-et és mit gondol? Érdemes lenne néha átkapcsolni az r1 mellett?
Minden soroddal egyetértve, különösen hogy a 2019-20-asok indokolatlan túljátszása tényleg idegesítő:
Hetek óta nincs olyan nap a 18-20 órási sávban, hogy Gigi D'Agostino "Hollywood", Why Don't We "Falling" vagy Sam Smith "Diamonds" ne menjen le. Ez már hallgató elűzés, szabályosan meggyűlöltetik az emberrel ezeket a számokat.
Mondom, nekem a késői őszi playlist kedvencei jönnének be (+ a szélesnek mondható recurrent-választék és második hete immár az új zenék), előző hozzászólásomban kihagytam a "Heartbreak Anthem"-et, ez is kéne pl., hogy menjen újra a David Guetta / Little Mix repertoárból, és még aktuálisnak is mondható. A fenti háromnál pl. mindenképpen.
 #195954  Szerző: knoskamatee

robert11 írta:Sziasztok!
A végére még annyit kérdeznék hogy hallgatta e már valaki a Base fm-et és mit gondol? Érdemes lenne néha átkapcsolni az r1 mellett?
1. van külön topikja: http://forum.radiosite.hu/viewtopic.php ... 46#p195953
2. attól függ kinek mi jön be, de alapvetően nem.
 #195951  Szerző: robert11

Sziasztok!
Ami azt illeti, ezek az új zenék a top50-ben nekem is bejönnek leg inkább Sean Paul és Inna közöse tetszik, meg a Dojacat, és Faruco pepasa.
Én is úgy gondolom, hogy ezeket nem csak az esti sávban meg a slágerlistán kéne adni, hanem nappal is délben, délután, ne csak ezekben az időkben halljuk őket mert én amikor bekapcsolom, mindíg az uncsi 19 20as zenék mennek amit már agyon játszottak tudom ezzel nem igazán lehet mit kezdeni de ha már van új, akkor ezeket kéne leg inkább nyomatni mert ezek szerint adnak újat, csak más más sávokban.
És azt sem értem, hogy hogy lehet egy 2 évvel ez előtti zene az első meg amit mondtam már korábban is hogy szintén régi lejárt dalok mennek a listán hát a fisical is már egy agyon játszott ami már a könyökünkön jön ki még is előkelő helyet foglal el.
Kivi műsorokban lehet ezeket kérni ott még meg is állnák a helyüket mert annó a juvi is adott régi zenéket a kívánságműsoraiban olyanokat amiket vagy amik már nem voltak az adott év slágerei vagy nem azok voltak az év menő slágerei de ott minden megendedett volt ugye mert azért kívánságműsor.
Ha már nagyon ragaszkodnak ezekhez, ott simán megállnák a helyüket vagy esetleg egyet egyet betenni nappalra is azzal sincs baj de itt minden nap ugyan ezek mennek.
Lehetne ezt okosan csinálni csak hozzá értő emberek kellenének na mindegy ezt már többen is taglaltuk ezt csak az említett téma kapcsán hoztam fel ismét.
 #195934  Szerző: HubbaBubba

noartist írta: 2022.01.28. 16:00
adam1400 írta: 2022.01.28. 14:34
HubbaBubba írta: 2022.01.28. 03:29 Uj station voice? Gere Denes?
a base fm hangja lett ő, de közben r1 logóját tette ki :D
Most megnéztem, mert nem hittem el, hogy ilyen létezik. Pedig de. :D Jó, persze, mindenki hibázik, de mire/hogyan kérték fel, ha egy tök más rádió logóját rakta ki? ^^
:D :megusta:
 #195932  Szerző: shadoe

A Top 50 kapcsán: ha már ilyen szépen elkezdett frissülni (végre...) a lista, szabadjon megjegyezni, hogy az ilyeneket, mint Dua Lipa "Physical" és "Break My Heart", "Don't Start Now" ki kéne már végre vágni, elvégre a hölgy ellátott minket már bőven újabb megjelenésekkel.
Azt pedig a rotációra is írom, hogy indokolatlannak érzem, hogy kb. 10-15 inkább aktuális, mint unalmas (ősszel még jelentősebb játszást kapott) számot kidobtak (Mabel: Let Them Know, Jason Derulo: Love Not War, The Weeknd: Take My Breath, Kungs: Never Going Home, Michael Patrick Kelly: Throwback, Doja Cat/SZA: Kiss Me More, Anne-Marie & Little Mix: Kiss My, Olivia Rodrigo: Good 4 U és még sokan mások...)
Egyrészt ezeknek az előadóknak CSAK a már dögunalmas, jóval régebbi dalaikat adják, másrészt feltételezve, hogy ezek visszakerülnének a Top 50-be is, egész autentikus kis slágerlista állna össze, amit ÉN speciel nagyon szívesen hallgatnék.
 #195908  Szerző: Snake05

adam1400 írta: 2022.01.28. 09:07 ezt hallotta valaki? mindenhol a bp-i hírek ment le :D
Az előbb 5 órakor is a pesti reklámkitöltő zene ment a helyi blokkok helyett. Úgy látom, valami nagyobb gubanc van a Zenonnal, tegnap este óta többször elindult valami emergency, állandóan kimaradnak a helyi blokkok és most már sweepereket sem tudnak bejátszani a live mixben.
 #195907  Szerző: noartist

adam1400 írta: 2022.01.28. 14:34
HubbaBubba írta: 2022.01.28. 03:29 Uj station voice? Gere Denes?
a base fm hangja lett ő, de közben r1 logóját tette ki :D
Most megnéztem, mert nem hittem el, hogy ilyen létezik. Pedig de. :D Jó, persze, mindenki hibázik, de mire/hogyan kérték fel, ha egy tök más rádió logóját rakta ki? ^^
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 1021