Engedjék már el ezt az igazi mai sláger megy dumát... Tegnap hallgattam 10 percig, de Mike Posner-Cooler than me és társai szóltak, mint anno 10 éve. Számomra komikus, és tragikus az egész. 

robert11 írta: ↑2022.01.31. 14:15 Sziasztok!Minden soroddal egyetértve, különösen hogy a 2019-20-asok indokolatlan túljátszása tényleg idegesítő:
Ami azt illeti, ezek az új zenék a top50-ben nekem is bejönnek leg inkább Sean Paul és Inna közöse tetszik, meg a Dojacat, és Faruco pepasa.
Én is úgy gondolom, hogy ezeket nem csak az esti sávban meg a slágerlistán kéne adni, hanem nappal is délben, délután, ne csak ezekben az időkben halljuk őket mert én amikor bekapcsolom, mindíg az uncsi 19 20as zenék mennek amit már agyon játszottak tudom ezzel nem igazán lehet mit kezdeni de ha már van új, akkor ezeket kéne leg inkább nyomatni mert ezek szerint adnak újat, csak más más sávokban.
És azt sem értem, hogy hogy lehet egy 2 évvel ez előtti zene az első meg amit mondtam már korábban is hogy szintén régi lejárt dalok mennek a listán hát a fisical is már egy agyon játszott ami már a könyökünkön jön ki még is előkelő helyet foglal el.
Kivi műsorokban lehet ezeket kérni ott még meg is állnák a helyüket mert annó a juvi is adott régi zenéket a kívánságműsoraiban olyanokat amiket vagy amik már nem voltak az adott év slágerei vagy nem azok voltak az év menő slágerei de ott minden megendedett volt ugye mert azért kívánságműsor.
Ha már nagyon ragaszkodnak ezekhez, ott simán megállnák a helyüket vagy esetleg egyet egyet betenni nappalra is azzal sincs baj de itt minden nap ugyan ezek mennek.
Lehetne ezt okosan csinálni csak hozzá értő emberek kellenének na mindegy ezt már többen is taglaltuk ezt csak az említett téma kapcsán hoztam fel ismét.
A végére még annyit kérdeznék hogy hallgatta e már valaki a Base fm-et és mit gondol? Érdemes lenne néha átkapcsolni az r1 mellett?
robert11 írta:Sziasztok!1. van külön topikja: http://forum.radiosite.hu/viewtopic.php ... 46#p195953
A végére még annyit kérdeznék hogy hallgatta e már valaki a Base fm-et és mit gondol? Érdemes lenne néha átkapcsolni az r1 mellett?
noartist írta: ↑2022.01.28. 16:00adam1400 írta: ↑2022.01.28. 14:34Most megnéztem, mert nem hittem el, hogy ilyen létezik. Pedig de.HubbaBubba írta: ↑2022.01.28. 03:29 Uj station voice? Gere Denes?a base fm hangja lett ő, de közben r1 logóját tette ki![]()
Jó, persze, mindenki hibázik, de mire/hogyan kérték fel, ha egy tök más rádió logóját rakta ki?
![]()
adam1400 írta: ↑2022.01.28. 09:07 ezt hallotta valaki? mindenhol a bp-i hírek ment leAz előbb 5 órakor is a pesti reklámkitöltő zene ment a helyi blokkok helyett. Úgy látom, valami nagyobb gubanc van a Zenonnal, tegnap este óta többször elindult valami emergency, állandóan kimaradnak a helyi blokkok és most már sweepereket sem tudnak bejátszani a live mixben.![]()
adam1400 írta: ↑2022.01.28. 14:34Most megnéztem, mert nem hittem el, hogy ilyen létezik. Pedig de.HubbaBubba írta: ↑2022.01.28. 03:29 Uj station voice? Gere Denes?a base fm hangja lett ő, de közben r1 logóját tette ki![]()