noartist írta: ↑2022.01.21. 14:00
Készültek új, egészen friss-ropogós music menük.
Igen, ezért piros pont! Mondjuk nem értem, miért nem a sweeperek között vannak és miért kitöltőnek az óra végén?
És fekete pont, hogy hétköznap nappal már megint a tuc-tuc bed megy. Lassan 6 éve hallgatjuk
MINDEN EGYES MEGSZÓLALÁSNÁL. Már nem illik az arculathoz és borzasztóan idegesítő. Vagy ezt is Ákos gyártotta, azért ragaszkodnak hozzá?
noartist írta: ↑2022.01.24. 10:46
Máris visszatért a tavaly nyáron már (nagyon helyesen) rongyosra játszott Pendulum - Come Alive.
Kíváncsi leszek, egyszeri alkalom, vagy visszaszivárog recurrentként ilyen hamar. Referenciaként kezelem.
Én nem vettem észre, hogy a Pendulum vagy a Royal Blood eltűnt volna, csak napi 3 helyett kb. 2-3 naponta megy már csak.
noartist írta: ↑2022.01.20. 10:48
Valaki szólhatott, hogy a The Anahit - Messages című számával kezdeni kéne valamit, mert napközben nem annyira oké eredetiben játszani.
Most hallom először cenzúrázva.
Ezt a lépést is érdekesnek tartom, hisz bár magyar zenekar, de angolul énekelnek. Az új, nemrég készült music menüben viszont a cenzúrázatlan verzió megy. Ahogy Lil Nas X - That's what I want esetében a power intrós változatnál az album verzió szól, nincs cenzúrázva, de ha óra elején van, powerintró nélkül, az a clean version...Miért? Ilyenekre oda lehetne figyelni.