RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#195085  Szerző: knoskamatee

altermanus írta: 2021.11.28. 11:35 ...viccen kívül nekem az a borzalom, a külföldi tü-rüm türürürüm, taram tarararam...
hónapokig kellett szoknom, mire megszerettem ezt a jó kis 'Pepas'-t. utána nincs visszaút. igazi "sláger mums"! :hit:

mire kimenne a fejemből, addigra a R1 is elkezdi játszani és onnan megint nem lesz visszaút. :troll:
 #195066  Szerző: altermanus

moby67 írta: 2021.11.29. 08:22 ,,Petőfi, Zenében Első!"
,,Petőfi, Zenében Első!"
,,Petőfi, Zenében Első!"
,,Petőfi, Zenében Első!" :wailing:

Miért kel minden egyes műsorvezetői megszólalást ezzel kezdeni????????? :question:
Erre van az Új szignálpark!
Ezen a 2016 május 30-i berögződésen-beidegződésen végre túltehetnének :vomit: Nagyon idegesítő!

Ja, kevesebb magyar zenével is ki egyeznék.
Én túl tettem magam rajta, ugyanis van még 9.5 millió magyar akinek ki kell szolgálni az igényét.
Azon sem érdemes rugózni, hogy mennyi az éppen aktuális magyar zene.
 #195065  Szerző: moby67

,,Petőfi, Zenében Első!"
,,Petőfi, Zenében Első!"
,,Petőfi, Zenében Első!"
,,Petőfi, Zenében Első!" :wailing:

Miért kel minden egyes műsorvezetői megszólalást ezzel kezdeni????????? :question:
Erre van az Új szignálpark!
Ezen a 2016 május 30-i berögződésen-beidegződésen végre túltehetnének :vomit: Nagyon idegesítő!

Ja, kevesebb magyar zenével is ki egyeznék.
 #195064  Szerző: altermanus

Zene jó rajt, sok olyan dal van amit más rádiók nem játszanak. Szerintem ez az egyik lényege a közszolgálati rádiónak. Jó nem mondom van rajta néhány külföldi borzalom... :troll: (viccen kívül nekem az a borzalom, a külföldi tü-rüm türürürüm, taram tarararam)
Na jó persze olyan elektronikus zene is kell a fiataloknak, valamelyiket én is szeretem, és benne van a Spotify listámban is.
De lehetne néhány világzene is. Azt nagyon hiányolom, de hát ki vagyok én :S
Nekem a hülye (bocsánat) kérdésekkel van bajom.
 #195063  Szerző: djlacee

nermalcat írta: 2021.11.27. 23:05 Ma délelőtti téma: "ti belenéztek más telefonjába?" 2016. óta legalább negyvenedszer. Amúgy az arculat tényleg kurvajó lett, és a zene is, ha elekintünk a sok magyar borzalomtól.
De egyébként miért kell mindig ezt a "magyar borzalom" kifejezést használni? Komolyan, nem értem. Olyan előadókról beszélünk, akik teltházas koncerteket tartanak a Petőfi Rádió célcsoportjában. Ki az, akit nem szívesen hallasz, és ki az, akit inkább szívesen hallanál rádióban helyettük?
 #195062  Szerző: nermalcat

Ma délelőtti téma: "ti belenéztek más telefonjába?" 2016. óta legalább negyvenedszer. Amúgy az arculat tényleg kurvajó lett, és a zene is, ha elekintünk a sok magyar borzalomtól.
 #195056  Szerző: altermanus

knoskamatee írta: 2021.11.26. 14:10
altermanus írta: 2021.11.26. 11:01 Még 1 dologra kitérnék.
,,Petőfi, Zenében Első!"
Bocs az a YouTube! :troll:
Én még azt mondom, hogy az életet ritmusa szlogen még mindig elütött a többi rádiótól, mint ,,A te slágered!", vagy a ,,Zenében Első!"
rádiók között lehet zenében első. meg amúgy milyen zenékhez képest első? dubstep és trap fronton valóban első a Petőfi.
ez ugyan olyan “kötekedős”, mint a Rádió 1 szlogenje.
sok féleképen lehet definiálni, csak az aktuális menedzsmenten múlik, hogy épp mit ért “Csak Igazi Mai Sláger” alatt (Fly/Bazsa vs. Sivák/Juhász) :D
meg egyébként kár is a szlognnel foglalkozni, mert úgy is csak egy ilyen van ebbő’ az országba’ :)
Jó ezt a végét viccnek szántam, de hogy kívánságműsor van? :o
Lehetne kérni Dj Karányi valamelyik régi Setjét, mondjuk 12 és 13 óra között pénteken, a harangszó után hírek nélkül? :troll:
Egy szónak is száz a vége, 2016. Május 30 után, csak akkor hallgatom, ha valahol valaki bekapcsolja.
 #195055  Szerző: knoskamatee

altermanus írta: 2021.11.26. 11:01 Még 1 dologra kitérnék.
,,Petőfi, Zenében Első!"
Bocs az a YouTube! :troll:
Én még azt mondom, hogy az életet ritmusa szlogen még mindig elütött a többi rádiótól, mint ,,A te slágered!", vagy a ,,Zenében Első!"
rádiók között lehet zenében első. meg amúgy milyen zenékhez képest első? dubstep és trap fronton valóban első a Petőfi.
ez ugyan olyan “kötekedős”, mint a Rádió 1 szlogenje.
sok féleképen lehet definiálni, csak az aktuális menedzsmenten múlik, hogy épp mit ért “Csak Igazi Mai Sláger” alatt (Fly/Bazsa vs. Sivák/Juhász) :D
meg egyébként kár is a szlognnel foglalkozni, mert úgy is csak egy ilyen van ebbő’ az országba’ :)
 #195054  Szerző: knoskamatee

altermanus írta: 2021.11.26. 11:01 Nekem az nem tetszik, hogy egy közszolgálati rádióban még mindig megkérdezik a szerencsétlen hallgatót, hogy - hasracsapok - ,,nektek mi a kedvenc kajátok?"
1) Kit érdekel
2) Az pláne nem érdekel, hogy a 21 éves Pistike
Balogunyomból szereti a bablevest.
Épp emiatt a reggeli műsorba még nem volt ,,bátorságom" belehallgatni, de ha olyan a műsor mint a délutáni, akkor megnézem inkább a napi szinten a playlistet.
Értelmes zenei híreket akarok, ami azt elmondja nekem, hogy a pl.: Konyha Zenekarnak mikor lesz fent a streaming felületeken a legújabb dala, vagy albuma. (Az óránkénti híreket ami 3 perces azt meg elviselem valahogy.)
És a streaming miatt, kívánságműsor ne is legyen (tudtommal még nincs, de kinézem a szerkesztőségből, hogy lesz.) :lool:
Egyéb más kifogásolni valóm nincs, de ennél még a Retro is jobb. :yeah:
borzalmas valóban ezek a körkérdések! elkér ide egy kreatív stáb.

“kívánságműsor” van, 10-14 között.
 #195052  Szerző: pébégáz

A Facebook oldalukon még mindig lelkesen osztogatják a színészekkel kapcsolatos híreket, zenei hírekről viszont egyáltalán nem számolnak be. Zeneileg is legfeljebb annyit változott az előző vezetés leváltása óta, hogy eltűntek az Eros Ramazotti, Backstreet Boys, Jennifer Lopez számok,meg egy-két MR2-korszakból származó együttest visszahoztak. Minden más maradt. Nem lesz ez már jobb szerintem.
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 625