Szent Habakukk! Nem irigylem a Petőfiseket, hogy ez a bolond a góré.
https://www.youtube.com/watch?v=A_lKcTcck4E
mihalylovics írta: ↑2021.11.08. 00:20 Mi történt, feltámadt a Petőfi Jazz?Csak pár hétre szűnt meg, amikor májusban frissítették a rotációt, utána egész hamar visszakerült. Egy hete is volt.
shadoe írta: ↑2021.11.06. 19:25Alapvetően osztom a véleményetek, de azzal kifejezetten nem értek egyet, hogy a rádió eltérne zeneileg a május óta megszokottól. Ahogy észrevettem, a Tisztartó által bevezetett clock-ot kukázták, de a zenék túlnyomó része megmaradt és nem lett kommerszebb. Ugyanolyan alter és változatos a recurrent szekció. A Mezgerélő műsorban pedig még nagyobbra nyílt a rotáció ollója, ami igazán ráfért a sávra, ha már csak magyar zenéket játszanak.pébégáz írta: ↑2021.11.06. 16:39 Sajnos most sem lesz a kedvencem a Petőfi. Úgy vettem észre, hogy a nyáron bevezetett, egy kicsit az MR2-re hajazó, alternatívabb zenei vonal teljesen megszűnt, visszatértek a kommerszre. Ma ment többek között: Cardigans-Lovefool, TLC-No Scrubs. Dominik Zsoltnak szólni kéne,hogy ez nem a Best FM. Semmi keresnivalójuk itt ezeknek, a Retróra való dalok vagy a Bestre. A magyar számok közül nagyon kevésre mondom, hogy hallgatható. Szombaton és vasárnap 16 órától magyar zenei óra van Akikre büszkék lehetünk címmel. Persze, ennek is csak a műsorújságból tudtam meg a címét, mert nem mondták be, csak úgy elindult mindenféle szignál nélkül a 16 órás hírek után......Jó lenne már megszabadulni az ilyen idióta zenéktől, vagy játsszák kevesebbet. Én attól tartok, a műsorújságot nézve, hogy a Top 40-től is elbúcsúzhatunk. Top 15, Így Ni, Megpendítem, Top 40... van egy olyan érzésem, hogy ezek a fürdővízzel együtt kiöntötték a gyereket is. Hiba volt. Ettől függetlenül ez a Titusz-FM-nél még mindig nagyságrendekkel jobb, sőt két külön világegyetem...
knoskamatee írta: ↑2021.11.06. 10:35 én speciel adnám, ha szombat-vasárnap hajnalban az egész heti élő szetteket megismételnék.Tessék, most éppen egy péntek esti mix ismétlése megy (furcsa volt hallgatni a felkonfban: "péntek este van", így vasárnap éjfélkor)
djlacee írta:21 és 22 óra között egyébként kik csinálják a mixeket? Nincsenek nevesítve, csak 22 órától.Szerintem ez még alakul. Én egyébként az első órába tenném Peter Sharpot warmup mix-szel, és a másik 2 óra pedig a rezidensé lenne. Kicsit fura szombaton, hogy 21-22 dance, 22-23 techno, 23-00 dance...