RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#194836  Szerző: pébégáz

A Petőfi Rock is megmaradt a 75 éves Nagy Feróval. Korához képest sokkal fiatalosabban vezet műsort, meg jó, hogy van rockműsor is, de nála sokkal fiatalabbakat is kirúgtak, pl. Péczeli Dórát.
 #194835  Szerző: kondalyuk

mihalylovics írta: 2021.11.08. 00:20 Mi történt, feltámadt a Petőfi Jazz?
Csak pár hétre szűnt meg, amikor májusban frissítették a rotációt, utána egész hamar visszakerült. Egy hete is volt.
 #194827  Szerző: almos629

Mindenki lenyugodhat, a Top 40 Petőfi Parádé címmel megy tovább, vasárnap 17-21 óra között. Nekem ez a hétvégi műsorrend jobban bejön, mint a korábbiak, főleg azért, mert így a Top 40/Parádé nem üti a R1 Top 50-et, sem a Best FM Euro Top 40-et. Az pedig külön tetszik, hogy a Spotify-ra nem konkurenciaként/ellenségként, hanem a rádió kiegészítőjeként tekintenek.
 #194821  Szerző: almos629

Gyurii írta: 2021.11.07. 08:18 Hírszerkesztő miért magázódik? :blush:
Nekem elég hülyén hangzana, hogy "sziasztok, Kiss Pista vagyok a hírekkel".
 #194819  Szerző: Gyurii

Hírszerkesztő miért magázódik? :blush:
 #194818  Szerző: kondalyuk

shadoe írta: 2021.11.06. 19:25
pébégáz írta: 2021.11.06. 16:39 Sajnos most sem lesz a kedvencem a Petőfi. Úgy vettem észre, hogy a nyáron bevezetett, egy kicsit az MR2-re hajazó, alternatívabb zenei vonal teljesen megszűnt, visszatértek a kommerszre. Ma ment többek között: Cardigans-Lovefool, TLC-No Scrubs. Dominik Zsoltnak szólni kéne,hogy ez nem a Best FM. Semmi keresnivalójuk itt ezeknek, a Retróra való dalok vagy a Bestre. A magyar számok közül nagyon kevésre mondom, hogy hallgatható. Szombaton és vasárnap 16 órától magyar zenei óra van Akikre büszkék lehetünk címmel. Persze, ennek is csak a műsorújságból tudtam meg a címét, mert nem mondták be, csak úgy elindult mindenféle szignál nélkül a 16 órás hírek után...
...Jó lenne már megszabadulni az ilyen idióta zenéktől, vagy játsszák kevesebbet. Én attól tartok, a műsorújságot nézve, hogy a Top 40-től is elbúcsúzhatunk. Top 15, Így Ni, Megpendítem, Top 40... van egy olyan érzésem, hogy ezek a fürdővízzel együtt kiöntötték a gyereket is. Hiba volt. Ettől függetlenül ez a Titusz-FM-nél még mindig nagyságrendekkel jobb, sőt két külön világegyetem...
Alapvetően osztom a véleményetek, de azzal kifejezetten nem értek egyet, hogy a rádió eltérne zeneileg a május óta megszokottól. Ahogy észrevettem, a Tisztartó által bevezetett clock-ot kukázták, de a zenék túlnyomó része megmaradt és nem lett kommerszebb. Ugyanolyan alter és változatos a recurrent szekció. A Mezgerélő műsorban pedig még nagyobbra nyílt a rotáció ollója, ami igazán ráfért a sávra, ha már csak magyar zenéket játszanak.
A Megpendítem műsort nem sajnálom, hisz szombat este 9-ig a rendes rotáció megy, ami a premiereken és a beszélgetéseken kívül ugyanaz, mint a Megpendítem.
Továbbá az "Akikre büszkék vagyunk" sáv ugyanaz, mint 2016 előtt a hétvégente délben jelentkező Dalra Magyar, ami egy órás magyar zenei válogatás volt. Mi ez , ha nem MR2 korszakra hajazás?
A TOP 40 pedig véleményem szerint nem szűnt meg, csak átkeresztelték Petőfi Parádéra , de ezt biztosan csak vasárnap délután tudjuk meg. Nem látom értelmét ugyanazt a sávot másnak hívni, ha ugyanaz a műsor és műsorvezető. Ez nemsokára kiderül... :)
 #194816  Szerző: mihalylovics

knoskamatee írta: 2021.11.06. 10:35 én speciel adnám, ha szombat-vasárnap hajnalban az egész heti élő szetteket megismételnék.
Tessék, most éppen egy péntek esti mix ismétlése megy (furcsa volt hallgatni a felkonfban: "péntek este van", így vasárnap éjfélkor)
 #194812  Szerző: p0tyi

djlacee írta:21 és 22 óra között egyébként kik csinálják a mixeket? Nincsenek nevesítve, csak 22 órától.
Szerintem ez még alakul. Én egyébként az első órába tenném Peter Sharpot warmup mix-szel, és a másik 2 óra pedig a rezidensé lenne. Kicsit fura szombaton, hogy 21-22 dance, 22-23 techno, 23-00 dance...
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 625