RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#194786  Szerző: shadoe

Úgy látom, a Top 15-ök után sikeresen bedarálták az Így Ni-t. Újdonságajánló, péntek esténként - ez a vezetés találta ki, és élt néhány hónapot. Vajon kinek voltak ezek útjában? Talán nem voltak "elég" fiatalosak ezek a műsorok? Csak szólok, hogy pont azok a műsorok szűntek meg, amik beleillettek ebbe a fiatalos arculatba. Bele se merek gondolni, milyen műsorstruktúra lesz itt hétvégén. El kéne azért gondolkodni ezen.
 #194785  Szerző: Roger

Tóth Éva (MTI hírekből már ismert) két hír között beszívja a mikrofont is úgy vesz levegőt :mellow: nem ezeket tanítják beszédtechnikán ? :|
 #194783  Szerző: noartist

Nagyon pozitív, hogy hallgatnak a visszajelzésekre.
 #194782  Szerző: p0tyi

Javították a PetÖfit. :D
 #194781  Szerző: moby67

knoskamatee írta: 2021.11.04. 22:07
p0tyi írta: 2021.11.04. 20:48 És akkor erre mi a konstruktív válasz? Az, hogy ne legyen "nemváltó műtét"?

Mindenesetre én meg egy konstruktív választ várnék arra, hogy 19-21 közt miért maradt továbbra is hallgathatatlan a rádió? Melyik politikus, vagy MTVA felsővezető szórakozása ezt a pokolian rossz zenei kínálatot és érdektelen beszélgetést erőltetni az esti sávban?

Teljesen világos, hogy nem ezt tervezték a srácok, csak az "utolsó pillanatban" valami géniusz leugatott fentről.

Ha már azt sikerülne elintézni, hogy legalább mindegyik esti órában legyen 2-2 rotációs külföldi zene, már beljebb lennének, így most két órára egy alternatív univerzumba kerül a hallgató, ráadásul még bőven a drivetimeban! Ez így brutál tömény magyar zenéből.
ezt én sem tudom megérteni. ha annyira ragaszkodnak hozzá, akkor menjen 5-6 között reggel.
viszont újra kérdem én. akkor miért kommunikálja a Dankó magát a MAGYAR ZENE rádiójának? oda kéne vinni ezt a műsort, a Dankón lévő világzenei műsort meg átpakolni ide 23:00-24:00 közé és kész.
+1 elkapcsolási időszak
X akta = rejtély
 #194778  Szerző: homerhamm

knoskamatee írta: 2021.11.04. 22:07
p0tyi írta: 2021.11.04. 20:48 És akkor erre mi a konstruktív válasz? Az, hogy ne legyen "nemváltó műtét"?

Mindenesetre én meg egy konstruktív választ várnék arra, hogy 19-21 közt miért maradt továbbra is hallgathatatlan a rádió? Melyik politikus, vagy MTVA felsővezető szórakozása ezt a pokolian rossz zenei kínálatot és érdektelen beszélgetést erőltetni az esti sávban?

Teljesen világos, hogy nem ezt tervezték a srácok, csak az "utolsó pillanatban" valami géniusz leugatott fentről.

Ha már azt sikerülne elintézni, hogy legalább mindegyik esti órában legyen 2-2 rotációs külföldi zene, már beljebb lennének, így most két órára egy alternatív univerzumba kerül a hallgató, ráadásul még bőven a drivetimeban! Ez így brutál tömény magyar zenéből.
ezt én sem tudom megérteni. ha annyira ragaszkodnak hozzá, akkor menjen 5-6 között reggel.
viszont újra kérdem én. akkor miért kommunikálja a Dankó magát a MAGYAR ZENE rádiójának? oda kéne vinni ezt a műsort, a Dankón lévő világzenei műsort meg átpakolni ide 23:00-24:00 közé és kész.
És még a Hold On Tightot is bennhagyták, a Tiszttartó-korszakból. :shock:
 #194777  Szerző: knoskamatee

#194776  Szerző: knoskamatee

david72 írta: 2021.11.04. 16:28 ...az esti gyerek szintén, csak még be is van szarva és azt se tudja, mi lenne a cél egy mixműsorral. Mindenki más tekerd fel a hangerőt, a munkában, itt ott konfokon kívül nem tud többet.
most na, majd belejön. viszont tényleg rémes hallgatni a konfjait. meg gyorsan túl akar esni rajta, csak ne kelljen beszélni.
 #194775  Szerző: knoskamatee

djlacee írta: 2021.11.04. 21:31 Hát én a mai mixet is élem
abszolút! :party:
 #194774  Szerző: david72

moby67 írta: 2021.11.04. 18:45 Neked is felmondtak?
2016-ban amikor ki tették Horváth Gergelyt és Buda Marcit, akkor is írhattál volna hasonlót.
Nem dolgoztam a közmédiában soha, nem is fogok. Nem vagyok a saját ellenségem.
  • 1
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 625