RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#177755  Szerző: nyikolaj

Szerintem meg hihető! Miért ne? Egy újdonságra,újabb országos zenei alternatívára az emberek már kiéhezettek voltak. Én is írtam üzenetet,és még 5 kollegám valamelyik reggel...(beolvasták) pedig nem vagyunk beavatottak!
Gondoljunk csak bele.. Egy országos rádióról van szó, ami fogható határon túl is. Rengeteg emberről beszélünk!
 #177753  Szerző: szabogabor10

nyikolaj írta: 2018.06.18. 17:14 Na jó, de ugyan ilyen arányú aki betelefonál. Az nyílván nem lehet kamu.
De lehet. Kollégák, ismerősök stb.
 #177752  Szerző: nyikolaj

Na jó, de ugyan ilyen arányú aki betelefonál. Az nyílván nem lehet kamu.
 #177748  Szerző: mate0130

Consequence írta: 2018.06.18. 08:24 Az országos indulás óta folyamatosan olvassák fel a beérkező sms üzeneteket.
Csak nekem lenne kétségem ezen smsek valódiságát illetően ?
Nem hiszem,hogy ennyi mennyiségű üzenet érkezne a rádió részére.
Lehet,hogy túl sok Columbót nézek :)
Valamennyi valóságtartalma biztosa van.
100%-ból kb 2-3 %-ra saccolom.
Simán lehet szerintem, hogy nagy részét kitalálják és bekamuzzák. Annyira egysíkú a legtöbb ilyen üzenet "nagyon jók vagytok", "csak ilyen zenékre vágytam már régóta" stb. Tehát erősen tömjénezik ezekkel magukat. Sajnos gyakori a hallgatók ilyen megvezetése a rádiók részéről, pl. hasonló mikor még anno a Rádió 1 volt itt is külön helyi 4 órás sávval, és a "kívánságműsorban" leadtak egy dalt mintha kérték volna, közben ki volt adva a playlist Pestről, a pestin már ugyanaz a szám lement előtte néhány perccel, egy másik kérés teljesítéseként. Na most ez mennyire hihető? :D Aki nem hülye észreveszi ezeket, de szerintem az átlagos hallgatónak akinek a háttérben szól a rádió, nem tűnik fel és mindent valósnak hisznek. Meg is lepődtem hogy Várkonyi egyáltalán reagált valamit a negatív üzenetekre mint feljebb itt beírta valaki, mert legtöbbször ezeket figyelmen kívül hagyják, csak a pozitív üzeneteket mondják büszkén.
 #177744  Szerző: djlacee

asr27 írta: 2018.06.18. 10:31
Glenn írta: 2018.06.17. 10:56 Mifelénk ugyanis van választék. Két régit játszó rádió van, gyakran hallgatjuk, mert intelligensek vagyunk.
Tehát nálad ez az intelligencia?! :
Glenn írta: 2018.06.16. 18:23 jó, hogy már nem csak a muzsikefem, ragyaegy féle csattogós igénytelenséget kell hallgatni
Már mindent értek, Pasa. :vomit:
Most komolyan, ezt miért kell? :|
 #177738  Szerző: asr27

Glenn írta: 2018.06.17. 10:56 Mifelénk ugyanis van választék. Két régit játszó rádió van, gyakran hallgatjuk, mert intelligensek vagyunk.
Tehát nálad ez az intelligencia?! :
Glenn írta: 2018.06.16. 18:23 jó, hogy már nem csak a muzsikefem, ragyaegy féle csattogós igénytelenséget kell hallgatni
Már mindent értek, Pasa. :vomit:
 #177733  Szerző: Consequence

Az országos indulás óta folyamatosan olvassák fel a beérkező sms üzeneteket.
Csak nekem lenne kétségem ezen smsek valódiságát illetően ?
Nem hiszem,hogy ennyi mennyiségű üzenet érkezne a rádió részére.
Lehet,hogy túl sok Columbót nézek :)
Valamennyi valóságtartalma biztosa van.
100%-ból kb 2-3 %-ra saccolom.
 #177728  Szerző: broadcaster

Dani írta: 2018.06.17. 14:30
Tomi76 írta: 2018.06.17. 11:10 Nekem amúgy semmi gondom a Retro rádió létezésével illetve létjogosultságával. Azonban az, hogy a Retro egyenesen arányos a 60-as, 70-es, 80-as évekkel nem igaz! Mert a 90-es évek és a 2000-es évek első évei is szerintem ugyanúgy retro. Persze az is tény, hogy egy Korda György vagy Bee Gees után illetve közé egy Scootert vagy egy DJ Bobót nem lehet berakni mert nevetségessé de minimum furcsa katyvasszá válna az egész. Szóval van még egy zenei réteg ami jelenleg hiánycikk. Ha már úgyis gyártják a rádiókat egymás után talán... bár túl szép lenne!?
A Rádió1 lehetne simán olyan rádió, amelyik a kétezres évek zenéit bevállalja, nem is volna idegen sem annyira a rádió mostani arculatától sem, hiszen Rádió1 már bőven létezett a kétezres években is, és akkor 100%, hogy nem Ed Sherant játszott, meg Justine Biebert. Csak hát ahhoz a zenei szerkesztőknek érteniük kellene a dolgokhoz egy kicsit jobban persze.
Részben egyetértek. A 90-es és 2000-s évek zenéi országos szinten el vannak felejtve. Mintha nem is létezett volna az a zenei korszak....... Ezzel együtt egy teljes generáció is hiányzik a rádiózásból. Sajnos még mindig ugyanazok formálják a hazai kereskedelmi rádiózást, akiket már lazán el lehetett volna felejteni. Sok mindent megértek és el tudok hinni, de azt nem, hogy 1-2 ismert zenei igazgató ugyanazzal a lendülettel és szakmai alázattal dolgozik ma is mint anno 20 éve.
 #177726  Szerző: kondalyuk

Éjszaka már nincsenek hírek, csak 04:00-kor egy angol nyelvű?
 #177715  Szerző: zenefalo

Robca87 írta: 2018.06.17. 15:07 Haddaway: What is love is lement, ami már igencsak 90-es évek
Kezdésnek nem rossz. Csak ez is agyonjátszott száma a Haddaway-nek, miközben
volt nem egy más dala is. De ezt a nosztalgia-rádiók általában nem játsszák. :gülü2:
  • 1
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 213