RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#192992  Szerző: homerhamm

Maroon 5 - Sugar!

"A szomszéd betörte az ablakot, hogy jobban halhassa a zenét!" :D
 #192990  Szerző: homerhamm

nermalcat írta: 2021.06.03. 17:03
homerhamm írta: 2021.06.03. 03:51 Lakatos Mónika - Csi Láv Tut, most ez komoly???????? :hit:
Szerencsére csak éjszaka megy, szerintem így még belefér. Egyébként ezt még Tiszttartóék kezdték el játszani, a mostszol szerint 2020.11.09-én ment le először.
Viszont bekerült a Lemonade, még nem hallottam, de az egyik music menu-ben benne van.
Bekerült a Lemonade és a Drivers License is.
 #192989  Szerző: shadoe

Nekem a De La Soul "Me Myself & I" volt óriási meglepetés. Nem csak a Petőfin, hanem úgy általában a magyar éterben. Ha jól csalódom, '89-ból a TT-Fm csak a "Back To Life"-ot ismerte, és itt ki is fújt a kultúra. Most azonban már más idők járnak, hála az égnek.
 #192986  Szerző: LuciFerko

16:30-kor Groove Armada - Superstylin' berongált :) Ha nem ült volna mellettem az asszony, mögöttem meg após, ment volna rá a hangerő.
 #192981  Szerző: nermalcat

Tiszttartó már nincs az MTVA-nál? Pár hónapja azt írta valaki a fórumon, hogy házon belül kapott más melót.
 #192979  Szerző: kondalyuk

Fun fact: amint Tiszttartó úr elhagyta az intézményt, Majka visszaszivárgott a rotációba....érdekes, nem? :D

Egyébként hetek óta folyamatos frissül, és bővül régebbi zenékkel a rotáció. Egész hétvégén ez szól és nem unom meg, ez pár hónapja nem így lett volna.

Én is csak ennyit tudok mondani: just wow!
 #192953  Szerző: noartist

Just wow.

Órák óta megy, és eddig egyszer sem akartam elkapcsolni.
:chinese:
 #192907  Szerző: homerhamm

Mai is van egy nagy zenei frissítés: James Bay - Hold Back The River! :yes:
 #192854  Szerző: homerhamm

nermalcat írta: 2021.06.03. 17:03
homerhamm írta: 2021.06.03. 03:51 Lakatos Mónika - Csi Láv Tut, most ez komoly???????? :hit:
Szerencsére csak éjszaka megy, szerintem így még belefér. Egyébként ezt még Tiszttartóék kezdték el játszani, a mostszol szerint 2020.11.09-én ment le először.
Viszont bekerült a Lemonade, még nem hallottam, de az egyik music menu-ben benne van.
Egy másikba meg Lil Nas X - Montero ment, ezek is igazán bekerülhetnének... Remélem hamarosan A Streets Of You-tól is elköszönhetünk meg az Unbelieve-től is, mert ezek mennek. (Szerintem nem sokáig.) :chinese: Lakatos Mónika eddig csak a magyarműsor alatt ment, de most átkerült az éjszaka Petőfivelbe, ami a napközbeni rotáció. (is) És sok zene járt így a múlt héten.
 #192852  Szerző: nermalcat

• 1
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 625