RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#191539  Szerző: almos629

Úgy értettem, hogy nincs adásban. OFF vége.
 #191537  Szerző: potyi

Nem rádiózik, végülis csak a legnagyobb magyar rádiós cég igazgatója.
 #191536  Szerző: almos629

kondalyuk írta: 2021.04.20. 23:11
homerhamm írta: 2021.04.20. 15:09 Masked Wolf - Astronaut in The Ocean :yes: :yes: :yes: :yes:

Még több ilyen népszerű számot vezérigazgató úr, és akkor panaszunk nem lesz az adóra. :)
Ha 5 évig kómában feküdtem volna és erre a számra tekertem volna először, azt hinném, még az alternatív Petőfit hallom. :D
Úgy tűnik, megint valami olyasmi lesz :) Csak Buda Marcit hiányolnám reggelre, kár, hogy ő már nem rádiózik.
 #191535  Szerző: kondalyuk

homerhamm írta: 2021.04.20. 15:09 Masked Wolf - Astronaut in The Ocean :yes: :yes: :yes: :yes:

Még több ilyen népszerű számot vezérigazgató úr, és akkor panaszunk nem lesz az adóra. :)
Ha 5 évig kómában feküdtem volna és erre a számra tekertem volna először, azt hinném, még az alternatív Petőfit hallom. :D
 #191523  Szerző: shadoe

A mai Top 15-ben a Top 3-ban kizárólag külföldi előadók szerepeltek, tudomásom szerint ez ma történt meg először.
Van egy olyan érzésem, hogy két hete a R1 és a Petőfi versenyt fut azért, hogy ki mutatja be a legtöbb újdonságot. Ami ha véletlenül nem is igaz, de nekem nagyon tetsző jelenség.
 #191513  Szerző: homerhamm

Masked Wolf - Astronaut in The Ocean :yes: :yes: :yes: :yes:

#191460  Szerző: moby67

homerhamm írta:
Snake05 írta: 2021.04.17. 09:13 Én is látok egy minimális javulást a rotáció terén, még az ismeretlen dalokat beszámítva is. Ha ebbe az irányba haladna a rádió, akár valami jó is kisülhetne belőle, de sajnos szerintem a 89.5 indulása után nem fognak kegyelmezni a mainstream zenéknek, nehogy hallgatót vegyen el a R1-től.
Az lenne a legjobb ha újra játszanának MR2-es zenéket is, és kevesebb magyar zene lenne.
+1 :yes:
 #191456  Szerző: almos629

Snake05 írta: 2021.04.18. 19:31 Eleve mi a fene az, hogy MINDIG magyar a listavezető?? :yuno:
Hát ez az, szerintem az Apuveddmeg óta nem született akkora magyar sláger, ami listavezető pozíciót érdemelt volna bármilyen slágerlistán.
 #191455  Szerző: Snake05

Itt is elég furcsa toplistát sikerült összehozni, 10 új belépő van, de azért a Hold on tight még mindig fent van, az új belépők között megint ott van Kylie Minogue világslágere (negyedjére, ha jól számolom), a number one pedig egy teljesen ismeretlen magyar dal egy ismeretlen magyar előadótól, ami egy hete van a listán. Eleve mi a fene az, hogy MINDIG magyar a listavezető?? :yuno:
 #191450  Szerző: shadoe

Az óra 20 perc és 50 percnél hallható újdonságokat kicserélték (végre), e hónapban sok külföldi, sőt sok új magyar zenét is felkaptak (az most már kérdés, ebből mennyi a valóban sikeres és mainstream zene), a napi rotációt továbbra is tönkreteszik a '90 és 2010 közötti továbbra is roppant egysíkú, dögunalmas oldie-k és ezek mértéktelen napi szintű túlerőltetése. Továbbra is a szombat 19h-21h közötti playlistet tartom mintának, érthetetlen, hogy ez miért ne működne hétfőtől péntekig is a nappali sávban. Vegyes érzéseim vannak egyelőre a rádióról.
  • 1
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 626