RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#192770  Szerző: almos629

Egy "kicsi" csúszással bekerült a Levitating is. :)
 #192745  Szerző: Rickykeee23

Néha-néha már bele-bele hallgatok! Újra. Amióta az Életed Ritmusa/A Te slágered korszak van, kb 5 percet ha hallgattam. Bízomm benne, hogy a Nagyon Zene irányba mennek még jobban és akkor már nem csak bele-bele hallgatni fogok! Egy valami nem tetszik, az pedig az arculat. Nekem nagyon nem tetszik. Amúgy arculatváltás esetén én a férfi hangot lecserélném. Lisa Simpson hangja tetszik. Nekem az a férfi hang tetszett aki a Nagyon Zene korszakban volt. Adnám, ha ő vele csinálnának egy új szignálparkot. A helyükben egy az egyben vissza hoznám a Szlogent is. Logo gondolom maradni fog, mert nem cserélik le az egész Magyar Rádióét. De lehetne újra Petőfi Rádió- Nagggggyon zeneeeee! :yeah:
 #192726  Szerző: almos629

kondalyuk írta: 2021.05.26. 23:48 Egyébként a 80-asok visszaemelésének mi lehet az oka?
A '78-as Rasputint értem, mert az most hasít TikTok-on, de a többi is?
New Order - Blue Monday
Fleetwood Mac - Little Lies
Matthew Wilder - Break My Stride
Úgy emlékszem, hogy a régi Petőfire is jellemzők voltak ezek a kicsit szélsőséges zenei kitekintések. Engem nem zavar, örülök, hogy végre nem ugyanaz a 20 db 90-es és 2000-es évekbeli dal szól háromezredik alkalommal is, hanem végre frissítettek. :)
 #192724  Szerző: kondalyuk

Egyébként a 80-asok visszaemelésének mi lehet az oka?
A '78-as Rasputint értem, mert az most hasít TikTok-on, de a többi is?
New Order - Blue Monday
Fleetwood Mac - Little Lies
Matthew Wilder - Break My Stride
 #192707  Szerző: shadoe

homerhamm írta: 2021.05.25. 21:04 Remélem holnap lesz valami jó kis Michael Jackson, de a legjobb egy Peter Bjorn And John - Young Folks lenne, na az a szám igazi MR2 volt. Veszek is egy 2014-es naptárat. :)

Kedves akárki ott dolgozó, ha olvasod ezt a fórumot, ezeket még megköszönném/megköszönnénk! :yes:
Erről a Young Folksról jut eszembe, hogy nekem ezek is hiányoznak nagyon még régről: Mando Diao Dance With Somebody, Gnarls Barkley Run, White Lies To Lose My Life, stb. Ilyen típusú zenéket én az utóbbi 5 évben csak a Radio Romanián hallgattam, ott megy hétköznaponta 14-15h között mindig egy egyórás, színvonalas összeállítás hasonlókból.
 #192703  Szerző: HubbaBubba

Nyomjátok! Koszi a visszajelzeseket :) - egy "ott" dolgozo!
 #192687  Szerző: Snake05

homerhamm írta: 2021.05.25. 21:04 Kedves akárki ott dolgozó, ha olvasod ezt a fórumot, ezeket még megköszönném/megköszönnénk! :yes:
:yes: :)
 #192686  Szerző: homerhamm

Remélem holnap lesz valami jó kis Michael Jackson, de a legjobb egy Peter Bjorn And John - Young Folks lenne, na az a szám igazi MR2 volt. Veszek is egy 2014-es naptárat. :)

Kedves akárki ott dolgozó, ha olvasod ezt a fórumot, ezeket még megköszönném/megköszönnénk! :yes:
 #192678  Szerző: kondalyuk

homerhamm írta: 2021.05.25. 18:26
almos629 írta: 2021.05.25. 18:20
nermalcat írta: 2021.05.25. 15:56 Szuper lett a zene...
Így van! :) Egyébként több megszólalás lett a nappali sávban, de nem zavaróan sok a szöveg. Már csak az arculatot kell cserélni. :)
Azért ma is voltak kamu SMS-ek, milyen világnapot hoznál létre téma alatt. :D
De már felkonferálják az újdonságokat és beszélnek kicsit a most visszakerülő dalokról is, ami műsorvezetés szempontjából felüdülés. Nagyon tetszik az irány, viszlát Janet Jackson és Eagle-Eye Cherry és üdv újra 2016-ban kidobott dalok! :D
 #192677  Szerző: shadoe

Minden kommenttel egyetértek (de ugye tetszenek emlékezni, hányan fanyalogtak márciusban, hogy milyen esz a er lesz a Petőfi, és most a fanyalgók is dícséreteket írnak :) - lényeg, hogy kimondtátok helyettem is - a szombati 19-21 órás sávra rápörgetni hasonlóan a hétköznapi rotációt, az Alvaro Solerek és EMF-ek kivagdosását, az alterosabb-mainstream zenék 50-50%-os arányát, az amerikai zenékről nem is beszélve, ill. hogy lehetőleg ne egy túlfuttatott számot adjanak már egy előadótól - lásd Morcheeba. Én ma néztem egy zenés műsort egy magyar zenetévében (nevezzük annak), ahol röpködtek a Miss Elliotok, Beyoncék (nem a Crazy In Love, ő se egyslágeres, kedves T.T.), Myák, Ludacrisok és a többiek, és pont ezen gondolkodtam, hogy ezeket a 10-15 éves amerikai zenéket hol lehet itt hallani? Évek óta még egy nyamvadt heti 2 órát se érdemelnek sehol, pedig nem kéne azért elfelejteni, és erre is van igény. Szerintem is belefér a Petőfibe, ha néha pár ilyen lemegy, és tényleg jó lenne már kivágni azt a kilenc lemezt a 90-es évekből, sokszor írtam ez ügyben, hallgattuk már eleget. Évek óta megérett volna, hogy ezeket végleg leváltsák más zenékkel abból a korszakból, és elég égő is volt ezt úgy hallgatni, hogy már a Retro is változatosabb volt a 90-es évek tekintetében. Nem szaporítom a szót, tényleg jó ez az irány.
  • 1
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 625