Minden kommenttel egyetértek (de ugye tetszenek emlékezni, hányan fanyalogtak márciusban, hogy milyen esz a er lesz a Petőfi, és most a fanyalgók is dícséreteket írnak

- lényeg, hogy kimondtátok helyettem is - a szombati 19-21 órás sávra rápörgetni hasonlóan a hétköznapi rotációt, az Alvaro Solerek és EMF-ek kivagdosását, az alterosabb-mainstream zenék 50-50%-os arányát, az amerikai zenékről nem is beszélve, ill. hogy lehetőleg ne egy túlfuttatott számot adjanak már egy előadótól - lásd Morcheeba. Én ma néztem egy zenés műsort egy magyar zenetévében (nevezzük annak), ahol röpködtek a Miss Elliotok, Beyoncék (nem a Crazy In Love, ő se egyslágeres, kedves T.T.), Myák, Ludacrisok és a többiek, és pont ezen gondolkodtam, hogy ezeket a 10-15 éves amerikai zenéket hol lehet itt hallani? Évek óta még egy nyamvadt heti 2 órát se érdemelnek sehol, pedig nem kéne azért elfelejteni, és erre is van igény. Szerintem is belefér a Petőfibe, ha néha pár ilyen lemegy, és tényleg jó lenne már kivágni azt a kilenc lemezt a 90-es évekből, sokszor írtam ez ügyben, hallgattuk már eleget. Évek óta megérett volna, hogy ezeket végleg leváltsák más zenékkel abból a korszakból, és elég égő is volt ezt úgy hallgatni, hogy már a Retro is változatosabb volt a 90-es évek tekintetében. Nem szaporítom a szót, tényleg jó ez az irány.