Néha-néha már bele-bele hallgatok! Újra. Amióta az Életed Ritmusa/A Te slágered korszak van, kb 5 percet ha hallgattam. Bízomm benne, hogy a Nagyon Zene irányba mennek még jobban és akkor már nem csak bele-bele hallgatni fogok! Egy valami nem tetszik, az pedig az arculat. Nekem nagyon nem tetszik. Amúgy arculatváltás esetén én a férfi hangot lecserélném. Lisa Simpson hangja tetszik. Nekem az a férfi hang tetszett aki a Nagyon Zene korszakban volt. Adnám, ha ő vele csinálnának egy új szignálparkot. A helyükben egy az egyben vissza hoznám a Szlogent is. Logo gondolom maradni fog, mert nem cserélik le az egész Magyar Rádióét. De lehetne újra Petőfi Rádió- Nagggggyon zeneeeee! 
kondalyuk írta: ↑2021.05.26. 23:48 Egyébként a 80-asok visszaemelésének mi lehet az oka?Úgy emlékszem, hogy a régi Petőfire is jellemzők voltak ezek a kicsit szélsőséges zenei kitekintések. Engem nem zavar, örülök, hogy végre nem ugyanaz a 20 db 90-es és 2000-es évekbeli dal szól háromezredik alkalommal is, hanem végre frissítettek.
A '78-as Rasputint értem, mert az most hasít TikTok-on, de a többi is?
New Order - Blue Monday
Fleetwood Mac - Little Lies
Matthew Wilder - Break My Stride