RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#190930  Szerző: noartist

Bocsi mindenkitől, de így volt a leggyorsabb törölni a hülyegyereket az idézetekkel együtt. Ment a tiltás rá. Megint...
 #190913  Szerző: Béci09

Törölve.
 #190904  Szerző: homerhamm

Petőfit összehasonlítani egy influenszerrel? Petőfi legalább letett valamit az asztalra, míg az influenszerek csak a ....-at mutogatják. :vomit: Ezért is ilyen a mai újságírás....
 #190901  Szerző: kondalyuk

nermalcat írta: 2021.03.29. 21:15
kondalyuk írta: 2021.03.29. 20:05
nermalcat írta: 2021.03.29. 16:55
Azért a "Petőfi, a rocksztár" szlogen elég egyértelmű utalás. Nostradamus sajnos nem vagyok, úgyhogy további jóslásba nem bocsátkozom, egy hét múlva majd többet tudunk.
A "Petőfi, a rocksztár" a közös bicentenárium-projekt elnevezése, nem a rádió új szlogenje.
Hidd el, ezzel én is tisztában vagyok. De miért adnának ilyen hülye címet a projektnek, ha nem rockzenével akarnák teletömni a rádiót? Semmi bajom a stílussal egyébként, csak el kell találni a megfelelő arányt. Az új Petőfinél meg nyilván nem fognak nézni semmilyen hallgatói igényt, ideológiai és haveri alapon fognak bekerüni a zenék, magyarán még több Beatrice, Ákos, Ismerős Arcok, Rúzsa Magdi és hasonlók. Annyira nem baj, mert végül is nem kereskedelmi rádió, csak nem kéne szajkózni azt a pofátlan hazugságot, hogy a fiatalokhoz akarnak szólni. Mondhatnám, hogy kár lesz a mostani Petőfiért, mert kiváló ügynök volt, de akkor hazudnék.
A videóban, amit belinkeltem, elmondják, hogy a projekt lényege, hogy Petőfi alakját, mint forradalmár, költő stb, közelebb hozzák a mai fiatalokhoz, mivel véleményük szerint Petőfi volt a maga kora "rocksztárja" - értsd influenszere, trendi, útmutató szereplője. Én így értelmeztem az elmondottakat és leírtakat. Leginkább a projektről beszéltek, a rádióról két dolgot tudunk: több magyar zene, több kulturális tartalom. Az összes többi találgatás.

Egyébként a többi dologgal, amit írtál, egyetértek.
 #190900  Szerző: nermalcat

kondalyuk írta: 2021.03.29. 20:05
kondalyuk írta: 2021.03.29. 15:34 Miből gondoljátok, hogy bármi is történni fog április 1-jén és hogy sok rockzene lesz?
Azért a "Petőfi, a rocksztár" szlogen elég egyértelmű utalás. Nostradamus sajnos nem vagyok, úgyhogy további jóslásba nem bocsátkozom, egy hét múlva majd többet tudunk.
A "Petőfi, a rocksztár" a közös bicentenárium-projekt elnevezése, nem a rádió új szlogenje.
Hidd el, ezzel én is tisztában vagyok. De miért adnának ilyen hülye címet a projektnek, ha nem rockzenével akarnák teletömni a rádiót? Semmi bajom a stílussal egyébként, csak el kell találni a megfelelő arányt. Az új Petőfinél meg nyilván nem fognak nézni semmilyen hallgatói igényt, ideológiai és haveri alapon fognak bekerüni a zenék, magyarán még több Beatrice, Ákos, Ismerős Arcok, Rúzsa Magdi és hasonlók. Annyira nem baj, mert végül is nem kereskedelmi rádió, csak nem kéne szajkózni azt a pofátlan hazugságot, hogy a fiatalokhoz akarnak szólni. Mondhatnám, hogy kár lesz a mostani Petőfiért, mert kiváló ügynök volt, de akkor hazudnék.
 #190898  Szerző: kondalyuk

kondalyuk írta: 2021.03.29. 15:34 Miből gondoljátok, hogy bármi is történni fog április 1-jén és hogy sok rockzene lesz?
 #190897  Szerző: shadoe

Nem tudom, mennyire reális a lehetősége egyáltalán, ill. róla sem tudok már sokat, de szerintem Günthernek remekül állna/állt volna egy esetleges fiatalosabb új arculat a Petőfin, már ha jól gondolkodom, és fiatalosabb irányt vesz a rádió.
  • 1
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 625