Nézetem szerint ezzel az egy hónapja változatlan playlisttel kezd betokosodni a rádió (és ezt értem most a R1-re is). Már hetek óta egy megveszekedett számot se raktak be újként rotációba. Megint az az érzésem, az amúgy is gyorsan változó és pörgő nemzetközi zenei piac nagy sebességgel húz el a magyar földfelszíni rádiózás mellett. Ha maradna poprádió a Petőfi, már rég kivágtam volna a listáiról a Holidayt, a Crying At The Discotheque-t vagy a Hold On Tightot. Rég nem idevalók. A Jerusalemát vagy a Positions-t is szörnyű új dalként bekonferálva hallgatni. Ezek helyett 3 Dua Lipa-dal (a Fever, a We're Good meg a Petőfin még ismeretlen Levitating) ordít a bekerülésért, vagy az új Maroon 5 ill. Adam Levine/Jason Derulo közös, az új Imagine Dragons, Little Mix vagy Harry Styles. De többen is tudnánk még legalább 10-20 ilyen példát hozni. Ha a rockosabb vonal érvényesülne, akkor meg tolnám az AJR-Royal Blood-5 Seconds Of Summer vonalat. A hazai előadókat illetően meg végképp elvárt lenne egy mind előadói, mind műfaji, sőt műsorstruktúrát illető változatosság is, ha már közszolgálatról beszélünk.
potyi írta: ↑2021.04.03. 17:34 Ez itt most kívánságműsor?Álmodozni még szabad, nem?