jeek írta:mlaszlo írta:
Azért, mert Neked szerencséd van és meg tudod oldani busszal is a közlekedést, az nem jelenti azt, hogy ez mindenhol így van. Biztos vagyok benne, hogy nem egy település van, amit busszal nem vagy csak többszöri átszállással (és várakozással) lehet megközelíteni.
De akkor is el lehet jutni és nem bénul meg attól az ország, ahogy a cikk írója (közlekedésmérnök) is írja. Csak a média húzza fel ezt is, amit sokan el is hisznek. Arról nem is beszélve, hogy helyközi helyváltoztatás során az emberek 12-13%-a utazik vonattal, akkor meg nem értem mi ez a nagy sírás meg pánik egy végre normálisnak és igazinak mondható sztrájk alatt.
Szívem. (Úgy akartam kezdeni, hogy baszki, de aztán elszámoltam tízig.

)
Szeged-Budapest viszonylatban például eloszlik az utazóközönség a busz meg a vonat között. Mint azt már mondtam. Úgyhogy alapesetben nagyjából mindkettőn el lehet férni. Jó, a vonat nem csillog-villog, de nem mindenki olyan, hogy a pöcsét is papírzsebkendővel fogja meg pisiléskor. Elvisz, oszt kész.
Most sztrájkolnak a buzi védéeszeszesek, ennek köszönhetően a busz ezen a viszonylaton lehet tiszta, lehet csillivilli, akkor is baszki, utazzál te úgy minden nap kétszer háromnegyed órát, vagy utazz úgy haza minden héten órákat, hogy húszan állnak a seggedben, baromi jó buli. Kurvajó, télleg. Örülök, hogy felétek könnyű, ajánlom, hogy próbáld ki erre.