RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#193359  Szerző: shadoe

RadioFan írta: 2021.07.15. 14:53 Még az általakitás után is annyi kritika éri ezt a szerencsétlen rádiót, hogy muszáj írnom ide valami pozitívumot.
Ma délelőtt 10-től folyamatosan hallgatom, és azt veszem észre, hogy mintha Attis műsorvezetése szárnyakat kapott volna. Eddig is kedveltem a stílusát, de mintha most földhöz vágták volna azt a patikamérleget, amin méricskelni kellett a megszólalásokat. (Nem tudom történt-e fentről valami változás, de nekem nagyon úgy tűnik :D )

Emellett végre nem hallani már nagyon a klasszikus időhúzós 30-40 mp-es music menuket és power introkat, zene van, úgy ahogy azt kell egy ilyen rádióban. Külön kiemelném, hogy kifejezetten fiatalok körében népszerű, nem feltétlen mainstream zenék is vannak a rotációban (Montero, Falling stb)

Az elmúlt héten volt szerencsém belekóstolni a szlovén és a horvát rádiós piacba, és nem találtam olyan könnyűzenei adót, ami jelenleg verné a Rádió 1-et, persze ez egy elég szubjektív kérdés. Nyilván divat lett utálni a Sivák-érát, de mégis az ő keze alatt jutott el a rádió most ide. Pacsi nektek!
Utolsó 3 kommentelőnek üzenem: mit szólnátok a 4:0-hoz? Én is csatlakozom negyediknek. Ez a rádió rendben van. Mint mondottam volt, két hete 12 új szám debütált a slágerlistán. Azóta megint tettek be új számokat a rotációba. Mit akarunk még? Mikor volt ilyen a Juve vagy Class Fm-érában? Örültünk, ha hetente 1-2 új számot odacsöpögtettek. Ráadásul pont írtam a társtopikba, hogy odaát bizonyos nyár elején berakott dalok már elérhetetlenek. Én ha hallgatom a R1-et, egy héten belül tuti, hogy lejátsszák azt a 30-40 igazán ütős számot, amire én személy szerint kíváncsi vagyok, nem felejtődnek hirtelen el, be tudnak járatódni, és a recurrenteket még nem is említettem. Egyszerűen jó a rotáció, jól van összerakva. Engem nem érdekel, hogy Siváknak vagy Naszreddin Hodzsának hívják, aki ezért felelős, bárki terelte ezt a rosszabb napokat is megélt rádiót ennyire jó irányba, az jó munkát végzett. Igazatok van.
 #193356  Szerző: Adam

KPLR írta: 2021.07.15. 15:21 Kedves RadioFan :)Csatlakoznék hozzád, nagyon jól vázoltad a helyzetet én is ilyen pozitívan tudok és tudtam róla nyilatkozni.
Amióta nincs a Class Fm azóta hallgatom őket az éteren keresztül, minden egyes nap mindenhol 0-24 és azt kell mondjam a kezdeti évektől a zűrös időkön át egész idáig mindent megélt a Rádió 1 DE! akik folyton ide böfögnek azoknak semmi nem tetszik épp úgy mint a politikában bárki és bármi csinál valamit az nem jó. Nos én a kedves állandó kritikus hangú fórumosoknak üzenem, hogy inkább tartsd meg magadnak és írd le egy papírra otthon. ennyi. De minket akik beszélgetünk és tapasztalatokat osztunk meg , hagyjatok . köszi.
RadioFan pacsi neked az őszinteségedért, ma már a legtöbb emberből azt is kisajnálták a fogantatáskor. ;) :punch: :)
Én is csatlakoznék hozzátok. Szerintem egész Európában nincs jobb radio jelenleg, nyilván majd jönnek a fanyalgók erre a véleményemre. 😀

Attis műsor vezetésével nekem eddig sem volt bajom, viszont ez a nevetséges és egyben szánalmas új műsor elemet a “vers mindegy kinek” című szosszenetet gyorsan el kellene felejteni.
 #193355  Szerző: KPLR

Kedves RadioFan :)Csatlakoznék hozzád, nagyon jól vázoltad a helyzetet én is ilyen pozitívan tudok és tudtam róla nyilatkozni.
Amióta nincs a Class Fm azóta hallgatom őket az éteren keresztül, minden egyes nap mindenhol 0-24 és azt kell mondjam a kezdeti évektől a zűrös időkön át egész idáig mindent megélt a Rádió 1 DE! akik folyton ide böfögnek azoknak semmi nem tetszik épp úgy mint a politikában bárki és bármi csinál valamit az nem jó. Nos én a kedves állandó kritikus hangú fórumosoknak üzenem, hogy inkább tartsd meg magadnak és írd le egy papírra otthon. ennyi. De minket akik beszélgetünk és tapasztalatokat osztunk meg , hagyjatok . köszi.
RadioFan pacsi neked az őszinteségedért, ma már a legtöbb emberből azt is kisajnálták a fogantatáskor. ;) :punch: :)
 #193354  Szerző: RadioFan

Még az általakitás után is annyi kritika éri ezt a szerencsétlen rádiót, hogy muszáj írnom ide valami pozitívumot.
Ma délelőtt 10-től folyamatosan hallgatom, és azt veszem észre, hogy mintha Attis műsorvezetése szárnyakat kapott volna. Eddig is kedveltem a stílusát, de mintha most földhöz vágták volna azt a patikamérleget, amin méricskelni kellett a megszólalásokat. (Nem tudom történt-e fentről valami változás, de nekem nagyon úgy tűnik :D )

Emellett végre nem hallani már nagyon a klasszikus időhúzós 30-40 mp-es music menuket és power introkat, zene van, úgy ahogy azt kell egy ilyen rádióban. Külön kiemelném, hogy kifejezetten fiatalok körében népszerű, nem feltétlen mainstream zenék is vannak a rotációban (Montero, Falling stb)

Az elmúlt héten volt szerencsém belekóstolni a szlovén és a horvát rádiós piacba, és nem találtam olyan könnyűzenei adót, ami jelenleg verné a Rádió 1-et, persze ez egy elég szubjektív kérdés. Nyilván divat lett utálni a Sivák-érát, de mégis az ő keze alatt jutott el a rádió most ide. Pacsi nektek!
 #193339  Szerző: Andris

a “Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság” topikban válaszoltam rá.
[/quote]

Elolvastam, nagyszerű.... Köszi
 #193338  Szerző: nermalcat

Ez a techno műsor tényleg nem kellett volna. Nagyon réteg, nem érdekel senkit, főleg nem hétfőn éjszaka. Csak annyit érnek el vele, hogy az a pár szerencsétlen, aki eddig normális zenét tudott hallgatni éjszakai műszak közben a R1-en, most majd átmegy a Petőfire (vagy a Retróra, mert ennél talán még Vas Maya műora is élvezhetőbb), és könnyen lehet, hogy nappal is ott marad.
 #193337  Szerző: knoskamatee

Andris írta: 2021.07.12. 20:02 Mi az isten van? Tegnap is megütőtte a fülem, ma hallottam a Retrón is, ès most is az R1-en h a reklám előtt beadják h 12 èven aluliaknak nem ajánlott, most ez egy új hülye tőrvèny vagy mi?
a “Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság” topikban válaszoltam rá.
 #193334  Szerző: Andris

Mi az isten van? Tegnap is megütőtte a fülem, ma hallottam a Retrón is, ès most is az R1-en h a reklám előtt beadják h 12 èven aluliaknak nem ajánlott, most ez egy új hülye tőrvèny vagy mi?
 #193333  Szerző: Jozsfm964

Így ahogy mondod!
PalkÁron2002 írta: 2021.07.12. 09:31 Ma 0 óra magasságában (az EB döntő után beszélgetés közben) bekapcsoltam a Rádió 1-et. Nem az Etiquette Radio Show jött, hanem az éjszakai műsorvezetősdi.

Eszerint az Etiquette Radio Show hétfőről keddre virradó 0 órakor lesz?
 #193331  Szerző: adika4444

Adam írta: 2021.07.11. 21:48
adika4444 írta: 2021.07.11. 16:02
tomee írta: 2021.07.10. 12:57

Hülyék lennének kipaterolni őket, amíg pénzt termelnek nekik, de ezt már sokszor kitárgyaltuk. Én szerintem idén még nem is voltak huzamosabb ideig szabin.

/Kicsit off:

Viszont a Retron kb. minden nap olyan üzenetek jöttek, hogy szinte bármelyik napi helyettesítő társműsorvezetőt jobban kedvelték Lovásznál. A Risztov Évás adás különösen jó volt, van valami alapvető dinamika közte meg Bochkor között, a pénteki összetételről nem is beszélve, de a műsoron már eleve az is sokat dobna, ha legalább Voga minden nap bent lenne.
Jó helyen OFF_olok az OFF-ra, de szerintem ez a Bochkor-Lovász páros hosszú távon nem igazán lesz működőképes. Amíg Gyuri vagy épp Risztov felveszik a kesztyűt Bochival szemben, Lovásznak van egy fajta másodhegedűs szerepe, ahogy István Daninak is volt, még ha neki talán erősebben is. Mondom ezt úgy, hogy Bochit nagyon bírom, és Lovász is nagyon betalált.
A hallgatottsági adatok nem ezt mutatják, hogy ne működne :)
Igazából pont ez a lényege a műsornak szerintem, hogy van egy domináns szereplő - ez Bochkor - meg van egy másodhegedűs, akit lehet szívatni - ez meg Lovász.
Nem a hallgatottságra gondolok, sokkal inkább arra, hogy Lovász ezt meddig fogja bírni. A műsor tetszik, de István Dani is dobta a Bochkor-ral való műsorvezetést, ettől indult be az agyalás.
  • 1
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 1022