Még az általakitás után is annyi kritika éri ezt a szerencsétlen rádiót, hogy muszáj írnom ide valami pozitívumot.
Ma délelőtt 10-től folyamatosan hallgatom, és azt veszem észre, hogy mintha Attis műsorvezetése szárnyakat kapott volna. Eddig is kedveltem a stílusát, de mintha most földhöz vágták volna azt a patikamérleget, amin méricskelni kellett a megszólalásokat. (Nem tudom történt-e fentről valami változás, de nekem nagyon úgy tűnik

)
Emellett végre nem hallani már nagyon a klasszikus időhúzós 30-40 mp-es music menuket és power introkat, zene van, úgy ahogy azt kell egy ilyen rádióban. Külön kiemelném, hogy kifejezetten fiatalok körében népszerű, nem feltétlen mainstream zenék is vannak a rotációban (Montero, Falling stb)
Az elmúlt héten volt szerencsém belekóstolni a szlovén és a horvát rádiós piacba, és nem találtam olyan könnyűzenei adót, ami jelenleg verné a Rádió 1-et, persze ez egy elég szubjektív kérdés. Nyilván divat lett utálni a Sivák-érát, de mégis az ő keze alatt jutott el a rádió most ide. Pacsi nektek!